reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
rozumiem taki maly a juz rzadzi!!!!! hubert tez potrai pozadzic ale my wtedy mowimy na niego.....terrorysta- maly terrorysta hihihi :laugh:

A ja sie zakochałam w przezwisku który wymysliła L4dY dla mojej dzidzi i mówimy na nią Majutek ;D ;D ;D - śliczniusio nie ;D ;D ;D

zaraz znowu sama zostane z buba bo mezulek gdzies tam sobie jedzie a potem pilka! o matko co za zgroza z ta pilka!!!!!!! ale za to wieczorkiem po pilce na piwko idziemy!!!!!!

WITAM DZIEWCZYNY POPOLUDNIEM!
ALE SIE NACZYTALAM UFFF......... DZISIAJ COS U MNIE ZLE NET CHODZI I NIE MOGE SIE DOBIC DO BB

L4DY ja karmie piersia i dokarmiam bo maly sie denerwuje jak ma za malo: napina sie,placze,czerwienieje i wiesz co....?
dokarmiam go raz albo dwa na dzien w zaleznosci od mleka w piersi. daje mu tez herbatke,zeby byla wieksza przerwa na nabranie mleka.robie juz tak od miesiaca i nie trace pokarmu. pije hipp i wode moneralna .kawe....
tak wiec nic sie nie martw bedzie dobrze zobaczysz....:))))))

przekonalyscie mnie jesli chodzi o chrzciny dam mu 50 i ani zlotowki wiecej.... zobaczymy.
wybiore sie chyba w poniedzialek.
a jakie papiery trzeba zabrac ..? ja tez jestem po rozwodzie i moge miec problemy...... mam to gdzies ....!!!!!!!!!
jestem szczesliwa i to jest najwazniejsze :)

kalina ja w latpo kapalam sie z moim maluszkiem albo maz! i bardzo mu sie podobalo! hubert wogule lubi wode i jak tylko cieplej bedzie to na basen idziemy! i jak jest w duzej wannie to bardziej moze sobie "pocudowac!" i wogule lubi sie dluzej chlapac. ale teraz jak zimno to w wanience kape. ale wiesz co dzis nawet tak myslalam i mowilam do mamy zeby moze wykapac sie z nim to by sobie dluzej polezal!

Te dziecinne kosmetyki są rewelacyjne na skóre...ja wlewam jeszcze oliwke luzem, żeby tłuste oka pom wierzchu pływały... ;D
Maly uwielbia chlapanko...wierzga nogami no i rzeczywiście dłużej sie go da wymoczyć.

reklama
Kalina pisze:
Co myślicie o wspólnym kapaniu sie w wannie z maluchem? Robicie tak?Czy w małej wanience oddzielnie?

kalinka wydaje mi sie,ze tka kapiel z maluszkiem to super sprawa..........
az mi zal,ze nie mam wanny........... :mad: :-[

Do góry