reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej! ja juz po malej drzemce z hubciem. chyba jeszcze jhego chorobe musislam odespac!
kalina ja mysle ze zanim ta zima dotrze do nas to bedzie <szczuplejsza!> bo chyba daleka droge ma! ale mi mo wszystko sliczna i humorek poprawia
lady ja prawie caly czas karmie hubcia sztucznym i kochamy sie bardzo!!!!! wcale sztuczne mleko nie jest takie zle. nic sie nie przejmuj! wazne zeby kierownik najedzony byl!!!!!!
mija hubertowi pierwszy zab wyszedl zanim skonczyl 5 miesiecy! ale slinil sie juz jak pierwszy skonczyl i potem coraz wiecej! ogladaj dziaselka jedne dzieci dostaja wczesniej inne puzniej! ja bym przegapila zeba a wlasciwie to moze nawet przegapilam bo ktoregos ranka ja jescze drzemalam a hubert leal z nami na lozku i oczywiscie jak zawsze wszystko do buzi tym razem byla to moja reka! a wlasciwie palec i ugryzl mnie!!! odrazu sie obudzilam obudzilam meza i narobilam wogule rabanu bo hubert zabka ma! wiec obserwuj bacznie!
halcia mam nadzieje ze wszystko bedzie oki!!!!!!

a co do chrzcin to ja zaplacilam 100 zl!!!!!! ponoc daja wiecej! u nas probosz materialista! ale nie z nim zalatwialam na szczescie! ale ja mialam osobna godzine nie bylo mszy tylko nabozenstwo i tylko goscie przezemnie zaproszeni! w sumie koscio byl tylko dla nas! chrzcilam 2 kwietnia jak zmarl papiez! po calej imprezie jak poszlam do domu to zobaczylismy czrny napis.... przykro nam bylo bo ludzie alkochol pili.

aha mija mysle ze nie bedziesz miala klopotow z tymi chrzcinami! mieszkasz w wawie i jest tam duuuuzo kosciolow! jak nie tu to gdzies indziej! poza tym to jest ich zasrany obowiazek! moja siostra miala taka sytuacje i ksiadz nie chcial ochrzcic i dziecko bylo chszczone jak mialo kolo5 lat!!!!!! ale to wszystko od ksiedza zalezy. zreszta ona sobie troszke odpuscila!

Mija my oboje z mezem jestesmy po rozwodach. i chrzest byl. Pani w kancelarii troche sie skrzywila ze jej wreczamy akt slubu cywilnego ale w koncu wyznaczyla termin chrztu i po robocie. Teraz czeka nas nastepny chrzest to zobaczymy czy znow pojdzie tak gladko. Pozdrawiam

Mija nic sie niemartw Noe bedzie napewno ochrzczony .jak nie w jednym kosciele to w drogim .A jak trafi sie jakiś "baran " to go olej .

My za chrzest dalismy ....20 zł . a co :p a na mszy był tylko jeden chrzest ...nasz ;D a msza była w niedziele na 12 czyli ta główna. A ksiądz nawet nic niemowił jak dalismy mu koperte.

U nas tez na zwykłej mszy ale nie wiem czy będą jeszcze jakiś chrzty czy tylko nasz ale pewnie będą bo to święta ::) ::) ::)

w sumie to pytalyscie ile placicie za chrzest? bo moze my tyle zaplacilismy bo ksiadz specjalnie musial otwierac????? ale to bez sensu!!!!!! wogule to materialisci! ale niech tam im bedzie!!!
lady uspokoilas sie troszke po zakupach? mam nadzieje ze tak! a tak wogule jak mozesz to napisz czemu mowicie na jaska "kierownik?" bo slyszalam juz rozne przezwiska dzieci ale takego jescze nie!

reklama
ja sobie pomyslalam tak ze skoro place to nie chce zeby jakies kwochy lampily sie na moje dziecko moze jakas pozazdrosci i zauroczy!!!! poza tym jest to wazny dla nas dzien i chcialam zeby byl w pelni posiecony hrupkowi! dlatego zawsze chcialam taki chrzest!

Do góry