reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

co do grzywki to ja mam taka trochę niesymetryczną tak pod skosem i wycieniowana i chciałbym miec identycznie podcietą, ale nie wiem czy innej fryzjerce tak wyjdzie, a do tamtych nie pójdę bo mi zrobiły żołty kolor :wściekła/y::no::-(

a przyczepka fajna rzecz, musze nad tym pomyślec

reklama
No ja muszę mieć przyczepkę bo wiem,że z tymi krzesełkami nie dałabym rady bo jakoś nieciekawie u mnie z równowagą:-)a wogóle to wprawy na rowerze też nie mam a taka przyczepka to super rzecz i stabilność też swoja ma:-D

Moj skarb spi,teraz coraz wczesniej chodzi mi w dzien spac jak tak rano wstaje:tak:
Pycha to juz nie wiem czy mam kupowac te rolety w takim razie jak mowisz ze Majka i tak rano sie budzi:dry:

Ja to bym sie bala z taka przyczepka jezdzic na rowerze,moze jakbym miala jakies miejsce dobre gdzie samochodow nie ma bo tak to bym nigdy nie ruszyla w trase.Sami wariaci jezdza samochodami ze az strach:szok::wściekła/y:

Ewcia widzialas juz te suwaczki na Smykach?Mi przyszedl email ze sa nowe suwaczki a nigdzie ich znalezc nie moge?

Witajcie w koleny świąteczny dzionek :-) Ja od rana prawie na BB a dopiero tu zajrzałam. W międzyczasie byłam na zakupach- musiałam Matiemu mlaka poszukac bo ostatnio mi się zapas z Polski wyczerpał i kupiłam mu to co szwedki dają swoim ale to nie mleko tylko coś ala kasza i on nie zasmakował w tym wręcz pluł po całym mieszkaniu. Naszczęście znalazłam z HIPPA mleko i mam spokój a jutro już wyjeżdżamy do Polski na cały miesiąc więc będę miec wszystkiego pod dostatkiem.:tak:
Męża brat jest fryzjerem ale odszedł od zawodu i jedynie podcina znajomym włosy i farbuje i takie tam... Ale ja zaws\ze jestem niezadowolona jak mi coś robi tzn. za pierwszym razem mu wychodzi ale jak ma mi później zrobic to samo to już robi to źle no i jestem:wściekła/y: Dlatego czasami chodzę do fryzjerów innych. Poza tym on nie pracuje już w swoim zawodzie i nie zna się już na wszystkich nowinkach:tak:
Fajna ta przyczepka- ja mam dwójkę to akurat by mi się przydała- chociaż Magda ostatnio nauczyła sięjeździc na 2 kółkach ale chyba z rok ją przekonywaliśmy że jest na tyle duża że już 4 kółek nie potrzebuje:-)

aniab to oplacalo ci sie sprzatac w szafkach jak i tak na miesiac wyjezdzasz;-);-);-):-)A na BB chyba czasem wpadniesz:tak:

Właśnie dlatego sprzątałam bo mąż tu będzie sam i na pewno napaskudzi ;-) :-) A na BB będę tylko od soboty do czwartku mnie nie będzie bo mam szpital wtedy.

A myśmy z mężem wrócili ze wspólnej randki. I musze wam powiedzieć że było nad wyraz fajnie. Prawie jak za dawnych czasów.:tak:Teraz wiem że wspólne wypady z męzulkiem są lekarstwem na udane małżeństwo:tak:

Aniab
widzę że krążysz między Polską a Szwecją. Pewnie za niedługo będziesz musiała podjąć decyzję gdzie osiąść ( tak mi się wydaje) Musisz napisać coś wiecej jak sie zyje w Szwecji w końcu nieczęsto poznaje się osoby co przebywają tam tyle co ty:tak: i trzymam kciuki żeby wizyta w szpitalu nie była uciążliwa. Swoją drogą jesteś bardzo silną kobietą . Gdyby mnie spotkało tyle co ciebie pewnie dopadłoby mnie conajmniej załamanie nerwowe. Nic dziwnego że masz tak dzielną córeczkę Ma z kogo brać przykład:tak:

Czy wiecie co słychac u Madziary? Może już urodziła? Miejemy nadzieję że wszystko w porządku bo były z tym małe problemy

reklama
a my wróciliśmy znad jeziorka, fajnie było, ale po jakimś czasie zaczęły gryźć meszki i musiliśmy sie zwijać :no: Maja nam wbiegła do wody :no::-D całe szczęście tylko spodnie zmoczyła i suszyliśmy jej na słonku :-)

aniab trzymam kciuki za twój pobyt w szpitalu :-)

Madziara jak już urodziła to pewnie ma urwanie głowy z całą czwóreczką :-)

Do góry