Witajcie dzien doberekk...
Ależ pięknie,chyba czas wybrać z Matusiem na wieś,tylko czy na pewno..??
Była u nas ciocia i ma nieciekawą sytuacje w domu,pisałąm wam ,że kiedyś się od nich zwinęłma bo pokloceni są, no i wczoraj wyszło szydło z worka.. szwagier podejrzewa żone o zdrade,znalazł jej tel i numer do byłego jej faceta,kazał jej siedzieć w domu rezygnować z pracy,i zostanie z nim tylko na jego warunkach(najlepie jakby ją w klatce zamknął). Mówie wam masakraaa
Byłą przed praca przed chwilą u mnie,nie wiem co mam jej doradzić. Acha rozwalił jej telefon o barek,że roztrzaskał się na kawałeczki i zabrał klucz eod auta..matko boskaaa,ale masakraaa
Aniab ale macie super plany,a jak z tym domem ja też ciekawe,ja już bym chciała coś budować???:-) ;-)
Moja kumpela włąśnie zaczyna sie budować..
Ola K. to chyba taki okres dziecięcy mój też tak miał i pewnie sporo dzieci miało albo ma,...Takż ecierpliwośći,ale trzeba tłumaczyć bbleble o dzieleniu się(ja sie tego długo natłumaczyłąm).
A co dot eściowej twojej ..hmm to chyba szkoda słów, dobrze,zę jesteś wyrwałą i za często cię nie nawiedza...
Zuzia miłęgo spacerkowania..
Leika no to udanych chrzcin i zajmij sie przygotowaniami,a nie BB
Ale zdjęcia i relacja jutrow ieczoorem musi być!!;-)
pycha u mnie mó mąż wszytskim przegrywał,tylko nam jeszcz ena DVD nie przegrał,bo on zajmował się filmowaniem i przeróbką nagrań...
Ale tak jak OlaK napisala,ciekawe jakie my bedziemy w przyszlosci jako tesciowe? Mysle ze fajne babki z nas beda ale to sie okaze.......
Na pewno zajefajne,hehe,bo dokształcamy sie na BB
Iwonka no to małą wykorzystuje twoją nieuwagę
Ale żem się napisała,ale doszłąm do końca i chyba wszystkim odpowiedziałam...