reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze gdzie wy jesteście??:-) :confused: Pewnie na spacerkach,bo tak ciepełko.

MOje dziekco też na dworzu,ale same się bawi. A my we trzy kobitki siedzimy,bo przyjechała jeszcze jedna kumpela do nas,browarka sączymy kawe pijemy,plotkujemy.To co lubie najbardziej hehe:tak: :tak:
Pozdro,papa

reklama
Ewcia ale masz super!!!!!! Ja wpadam na momencik bo zaraz idę na spacerek. Jest tak cieplutko! Tylko dziecko zje i wypalam!

A my juz w domku,prawie caly dzien tez na dworzu spedzilismy.Skosilam trawke i jest ladnie:tak:
Ewcia ale masz fajnie:tak::-)Pozdrow kumele swoje:tak:Wypijcie za nasze zdrowko.:tak::-):-):-):-)

Czesc, u nas juz jest lato, dzis 27stopni, super!
Zuzia, Iwonka super zdjatka, Kubus to juz dorosly chlop!:tak: :laugh2: :laugh2:
Kurcze u Was to pampersy takie tanie a u nas bardzo drogie nie oplaca sie , kupowac, bo w tej samej cenie mam pieluch innej firmy dwa razy wiecej:tak:
Teraz u nas jeszcze sloneczko przyswieca i wszystkie okna, lacznie z balkonem pootwierane:tak: Erik sobie spi, a my sie byczymy, a co chociaz tyle nam sie nalezy:tak:

Hejo wieczorem..
jedno kumpela od nas juz wybyła,bo mąż po pracy po nia przyjechał i pojechali do domu,bo mięli 40km do domku.
A ciocia dalej wariuje z matetkiem i latają...he a Matu właśnie sie wywałił bo biegał w skarpetkach i beksa płacze...
My z ciocia jeszcze po browarku i spać,a wujowi coś w pracy sie przedłużyło,ma imieniny i nawet życzeń mu nie zlożymy,bo zanim r.óci to uśniemy.
Iwonka
zdrowie wasze w gardło nasze,hehe
Na zdrowie...
iwonka dzięki za pozdrowienka dla babek...he zapraszam na bronia,,czy ktos skorzysta...
brak.gif

Oj Ewcia z mila checia sie napije:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moje dziecko spi,troche marudna dzisiaj byla jak wstala z drzemki i tak do wieczora marudzila:baffled::baffled::baffled::baffled: Dobrze ze to jest rzadkosc u niej:tak::-):-):-)

reklama
Ewcia ależ ty rozrywkowe życie prowadzisz;-) Baw się dobrze także za mnie jeśli możesz:tak:
A jeśli chodzi o śniadania to moje od tygodnia je parówki i zagryza zółtym serem. ja już na to nie mogę patrzeć a jej nie przeszkadza:eek: I dobrze jeśli niejadek chce jeść to niech je grunt że do brzuszka coś wpada:tak:
Jestem dziś wykończona od piątej na nogach Uciekam spać Dobranoć!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry