reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia dzięki dzieki, dzięki. :-) Z twojej propozycji skorzystam na pewno. Jak tylko będę miała czas żeby zdjęcia powybierać i je przesłać , dam znać.:tak:
Teraz muszę uciekać bo dom zagruzowany na maksa.
Do jutra dziewczyny:-)

Cześć dziewczyny,
Ja nie wiem jak Wy sobie radzicie z chodzącymi dziećmi, domem i komputerem? Odkąd Martyna zaczęła raczkować mam oczy wokół siebie i w każdym kącie pokoju. Jak tylko siadam, to zaraz waruje mi pod nogami i kombinuje przy kompie, klawiaturze, stoliku, odrywa zabezpieczenia rogów, a jak się sprzeciwiam, to ryczy, albo złośnica lezie do wieżycy i mańdruje przy potencjometrach, albo szarpie za kable. Wy pewnie już dobrze "zaprawione w bojach", a dla mnie to jednak nowa sytuacja. Mam nadzieję, ze się wkrótce jakoś przeorganizuję i odnajdę po nowemu..

Ewcia, kawał świetnej roboty. Myślałam o wstawieniu takich na blog Martyny, ale nie wiem czy mi wystarczy czasu i samozaparcia. Photobucketa nie mogę znaleźć. Link mi mówił: oopss... Czy można jakoś inaczej zapisywać na blogu?

Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny,

Ewcia, kawał świetnej roboty. Myślałam o wstawieniu takich na blog Martyny, ale nie wiem czy mi wystarczy czasu i samozaparcia. Photobucketa nie mogę znaleźć. Link mi mówił: oopss... Czy można jakoś inaczej zapisywać na blogu?

Pozdrawiam.

Novaczka no ja mam na swoim blogasku pokaz taki duży i malutki tez mam.
no musisz zeby inaczej zapisac znac jakis program co da ci kod html na ten pokaz.

Cloe no to daj znaka. Jakby co to wal śmiało.

Jeśli jakaś chce to moge zrobić komuś,buzka.

Właśnie gadam z mężem na skype,a potem zmykam spać,dobranoc,papa

pierogiruskiewasnejrobopv6.jpg

Sory dziewczyny że tak późno ,ale wczoraj do 23 je robiłam ,i juz mi się nie chciało ich gotowac ,więc proszę na śniadanko pyszne pierożki ruskie:-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Witam!:-) U mnie slonce od rana piekne swieci i jest cieplutko:cool2::cool2::cool2::cool2:
noelia pierozki w sam raz na sniadanko mniam:tak::-)
Ewcia juz wczoraj jakos sobie sciagnelam ten program ale z angielskiego jestem noga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A nie mialam juz sily sie bawic i probowac.
Czy wiecie ile moze kosztowac opiekunka do dziecka.tzn ile bierze za godzine bo ktos mi proponuje zebym sie opiekowala chlopcem 2 letnim kilka godzinek dziennie i nie wiem czy mi sie bedzie to polacac:confused::confused::confused::confused:

reklama
hej

ja na chwilunię, chciałam tylko powiedzieć dzien dobry :-):-):-)

takie piękne słoneczko że zaraz uciekamy na dwór

iwonka moja sasiadka chyba 4 zł/godz. płaciła swojej niani, tez tylko kilka godzin dziennie, tylko że my mieszkamy w małym miasteczku, a w W-wie to pewnie dużo wyzsze stawki

Do góry