reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ola K. miłej zabawy i odpoczynku życzymy,b aw się dobrze(nad morzem wieje mocno,ale łądnie grzeje)...
Ja tez lubie mielno...
Właśnie zmykamy an dw,ór z toną zabawek w reklamówce,papa

reklama
Ola K. ale masz fajnie, mój mąz za 1,5 tygodnia tez jedzie do pracy nad morze, ale niestety nie możemy sie zabrać, bo jedzie z ekipa robotników :-(

a w Niechorzu jest fajnie, tam byłam z dziewczynami na moim wieczorze panienskim :-)
a Mielno też super, tam często po szkole zajeżdżaliśmy, bo w Koszalinie studiowałam :-)
ale i tak najbardziej lubię Miedzyzdroje :-)

Ewcia my tez zawsze z reklmówa zabawek wychodzimy, teraz to się wycfaniłam i trzymam ta reklamówę w samochodzie i nie musze jej targac na 3 piętro :happy:

a włosy to ja codziennie rano myję, bo ja mam takie liche, cieniuśkie :-:)no:

Dzis pogoda do pisala.Pranie juz mi wyschlo.Ten chlopczyk ktorego mam pilnowac ma rok i 8 miesiecy.od 7 rano do 14 a co drugi dzien od 12-17.Dobrze ze tez jeszcze ma drzemke w dzien tak jak moja.W sobote maja do nas przyjechac i omowimy szczegoly.Chyba na 5 zl sie zgodze no moze 6.Mysle ze wystarczy.I moje dziecko tez bedzie zadowolone ze bedzie miala towarzysza do zabaw.Ona tak za dziecmi jest.
Ola K milego pobytu nad morzem.
A to jest moja szafa:tak:

Wow Iwonka podziwiam za tą szafę,ale jaka duża,chyba wszytsko tam wejdzie,nwet mała,hehe:-D
oLa K. Ja też życz eudanego,już pewnie pojechałaś,buziole

Pycha ja tez targam jeszcze na 3 piętro,ale nie jest tak źle,bo nawet nie jest ciężkie,pozdro

Ja byłam na spacerku,obiadek zjedzony cały, Matetek lata z traktorkiem,ale zaraz zmykamy przed blok do piasku i do sklepu,bo nie mam juz kawy:szok: i rano nie będę miałą:-( i będe zła:wściekła/y: :wściekła/y: .

Ale ma być piękna pogoda już niedługo,hurraa,superowatooo
Ja mam ochote na loda,,,chyba sobie kupie jakiegoś,he

MOje dziecko znalazło sobie now ezajecie, patrzenie przez judasz kto tam idzie na klatce,tylko jedno mnie wkurza,bo ja go msuze tam non stopa podnosic,ale już mu to ukróce za chwile.
ide do sklepu i do paisku..papap

Iwonka super szafa! A jaka wielka:tak: :tak: :tak: Podoba mi się.

Ja pitolę z tą sepsą:szok: :szok: :szok: :szok: Szczepiłaś już Vanesskę? Ja dalej nie wiem co mam robić. A jeszcze do tego Jędrek teraz chory! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Pogoda piękna może dlatego nikogo nie widać.
Pycha fajne wakacje ci się szykują:tak: Też bym jeszcze gdzieś pojechała ale niestety fundusze się kurczą tym bardzej że kupilśmy ziemię pod garaż i lada moment ruszamy właśnie z budową garażu

Ola K słoneczko będzie ci towarzyszyło nad morzem (tak przynajmniej prognozują) Sama też bym się chętnie gdzieś ruszyła.

Iwonka Fajna szafa:tak: i przeogromna . Musisz mieć duże pokoje jeśli zmieściłaś takiego kolosa:tak: Opieka nad dwójką maluszków będzie fajny sprawdzian jak to będzie gdy sama postarasz się o rodzeństwo dla Vanesski. Będziesz musiała zdać nam relację:tak:
Uciekam bo dziecko chce do piachu .Pa,pa

Do góry