reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Noelka mniam uwielbiam ruskie pierogiii.
Ja mam mielone dzisiaj i ziemniaczki,bo wczoraj zostało no to dzisiaj to samo,ale Matuś je lubi.
zaraz będzimey jedli,pzodro
U mnie słonko wyszło.:-)

reklama
U nas tez słonko świeci ,ale Emi dopiero zasneła ,w miedzy czasie sie rozebrała :-D :-D :-D ,a jak wstanie to już pewnie słońca nie zobaczymy :no:

jak mi sie nie chce tych pierogów robić ....narazie ziemniaki sie gotują ,a ja zaraz powinnam iść poćwiczyc ,pooglądac telewizje na brzuchu (tak mi lekarz kazał ,oglądac tv albo ksiązki czytac to jeżeć na brzuchu ),nawet dobrze sie czuję po takiej terapii:szok: :tak: :-D :-D

Noelia ja już tak mam. Zawsze znajdę sobie coś do roboty:tak: a co do wózka to ten pierwszy to był tylko przydatny do 10 m-ca, potem kupiłam parasolkę taką z rozkładanym oparciem i głęboki poszedł do teściów na strych. Trzymam dla drugiej dzidzi. Ten parasolkowy wózek co teraz mam to jeszcze mi się przyda, bo jak mały na spacerze się zmęczy, to go wsadzam i jedzie, bo ja nie mam siły go nieść.
Ewcia piękna pogoda już idzie. Na weekend zapowiadają 20 stopni:cool2: :cool2: :cool2: Mam nadzieję, że choroba do tego czasu nam przejdzie.

Ewcia piękna pogoda już idzie. Na weekend zapowiadają 20 stopni:cool2: :cool2: :cool2: Mam nadzieję, że choroba do tego czasu nam przejdzie.

OOO Sewa to jest wspaniała wiadomość,tylko czy będiz ena pewno:confused: :confused:
No bo to różnie bywa z tą pogodą.

Noelka ja też będe czekała na pierogi,wsune wieczorkiem kilka.pa

Cześć dziewczyny, ja już kompletnie niemogę znależć czasu na nic. Niby siedzimy w domu bo dzieciaki ospę mają ale mam przez nich urwanie głowy. Jak nie jedno to drugie mnie dobija ...:tak: Nie mogę się doczekac kiedy z domu wyjdziemy bo naprawdę oszaleję , małemu się drzemki nawet przestawiaja z nudów. Chociaż jak on się nudzi to kombinuje tak długo aż coś wymyśli i zbroi a ja albo sprzątam albo ich smaruję a jak chcę zasiąść do kompa to się zaczyna wrzask.:tak: Nie wiem kiedy wogóle te wszystkie zaległości nadrobię...:-)

Aniab no to kiepsko masz,życzymy szybkiego powrotu do zdrowia wszystkich twoich bliskich w domku.
Będzie dobrze i okia po chorobie wszystko wróci do normy.buziaki,papa

reklama
Sewa ogląałąm pogode i faktycznie ma być ciepełko niezłe.no w końcuuu,ileż można czekać na ciepło.
Ja chyba znowu zawitam do cioci na wieś:tak: ,ona to na skiedyś pogoni:-D :-D ,bo będzie miałą dość.Żartuje,hehe
Sama nas dzisiaj zapraszała,czy przyjedziemy do niej,bo sama bęzie cały tydzień i my chyba z Matetkiem skorzystamy z tego wyjazdu(ale wyjazd 10km ode mnie).

Do góry