reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika powiem ci ze ja sprawdziłąm co się dzieje z Kundą.Ona jest na forum nawet codziennie chyba,ale ona teraz isę obraca w listopadowe mamy,bo ma tak chyba termin.
Takze zapruj do niej prywatnie.papa

Ewcia81 - nie będę jej głowy zawracać, nie mam do niej żadnej sprawy :) Po prostu ciekawa byłam gdzie zniknęła, bo kiedyś pisywała tu codziennie.

idę brać się za obiad.

Heja.
My byliśmy na spacerku,troszke wiało i chłodkiem mi dało po plecach,bo w sumie to wyszłam na zakupy,a synek mówimama choć na spacerek,no to poszłam i troszke nam zeszło ponad godzinke.
Pozdrawiam,gdzie wy się podziewacie??:confused:

Dziewczyny dzieki za pamiec:-) to bardzo miłe:-)
poprostu ja jak cos czytam to macio wyłacza mi kompa i nie mam sił znowu wchodzic:-) Rosnie mi mały informatyk:-) ale postaram sie zagladac w godz drzemki Macia:-)

Iwonka zaraz ci powiem co i jak,ale ja mam dwa sposoby i wiem,żę któryś nie działą,dlatego musze sprawdzić,który mam ci sposób podać,he
czekaj cierpliwie...

reklama
Do góry