reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zapomniałam że sobie tezz musze kupić:baffled: :baffled: ,strasznie podobaja mi się buty czerwonego koloru ,nie wiem czemu wciąż takie wybieram ostatnio:-) :-D :-D :-D

Ja wciąż mam w planach wycieczki rowerowe ,ale to pogoda do bani ,a to cos z rowerem nie tak ,moze jutro mi się uda pojeździć:confused: ;-) ;-)

reklama
Noelia rozmawiałam wczoraj z moją kuzynką, też ma taki problem jak Ty. Nie może kupić dla córki bucików. No i tak mnie rozwaliła tekstem pani ze sklepu, że jeszcze dziś się śmieję sama do siebie z tego.:-D :-D :-D :-D
Pani w sklepie stwierdziła, że teraz to już pojawiają się buty na lato. Sandałki i tym podobne, a butów na wiosnę to już im się nie opłaca sprowadzać :szok: :szok: :szok: :szok: Stwierdziła też, że trochę za późno się zabrała za kupno wiosennych bucików. Jolka złapała takiego nerwa, wsiadła w samochód i wróciła do domu. No i chyba poczeka na sandały:-D :-D :szok: :szok: :-D :-D

Noelia rozmawiałam wczoraj z moją kuzynką, też ma taki problem jak Ty. Nie może kupić dla córki bucików. No i tak mnie rozwaliła tekstem pani ze sklepu, że jeszcze dziś się śmieję sama do siebie z tego.:-D :-D :-D :-D
Pani w sklepie stwierdziła, że teraz to już pojawiają się buty na lato. Sandałki i tym podobne, a butów na wiosnę to już im się nie opłaca sprowadzać :szok: :szok: :szok: :szok: Stwierdziła też, że trochę za późno się zabrała za kupno wiosennych bucików. Jolka złapała takiego nerwa, wsiadła w samochód i wróciła do domu. No i chyba poczeka na sandały:-D :-D :szok: :szok: :-D :-D
he, he, to na jesień pewnie będzie problem dostać byty zimowe:-D:-D:-D, bo znowu może zimy nie być:laugh2:. Ech, czeka nas cały rok w sandałach:-p.

Sewa ,no tak to jest w tych sklepach teraz ,ale co w styczniu miałam jej butki kupić :confused: powariowali wszyscy ,ale ja muszę cos kupoić bo Emilka kompletnie nie ma w czym teraz chodzić :no: :no: nie chce jej kupowac butów za dwadzieścia zł ani za sto złotych ,zawsze w daichmanie kupowałam ,i byłam zadowolona ,ale teraz tam tez sa przebrane i byle co i tylko te elefanty sa ale one ładnie kosztują:-( :baffled: :eek:

Pewnie jutro coś znajdziesz fajnego. Życzę powodzonka i oby nie przytrafiła Ci się taka rezolutna pani jak mojej kuzynce;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D

Tak jak napisała Novaczka - w łodzi leje od rana... nie ma żadnych szans na spacer :no: Młody, który zawsze śpi po południu właśnie na spacerze, znów mi się rozreguluje...
Dobrze, że mieso miałam w zamrażarce, bo nie byłoby obiadu.

Ewa - mądra i dzielna dziewczyna z Ciebie! Życzę Ci, by udalo Wam się począć maluszka przy następnym pobycie męża w domu :)

reklama
Witajcie,my już takż epo obiadku.
Matuś oglądał abje i wszytsko zjadł bo tak się nią zajął.

Noelka no to już wam życze miłęgo szaleństwa z teściową.
Leika nie dziękujemy już na zaś.

Ja nie wiem co się z Kundą dzieje,nie daje znaku,a posuzkaj gdzieś na BB czy jej nie ma.

Do góry