reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lady ;D to ja z niecierpliwoscią czekam
A co do prasowania to ja swoich rzeczy nigdy nie prasuje,ubieram się sportowo i do nidbaluchów nie naleze :p
No i prasować nie lubie wole poczytać lub popisać z wami ;D
Magdalenka ja też z wawy jestem,w jakiej dzielnicy mieszkasz?
A pogoda u nas pod psem,miałam dziś duzo biegania i musiłam ciągać ze sobą Nonka,całą warszawe zjechaliśmy ale dzielnie to zniusł. a ludzie w autobusach to buce

ludzie juz na wszystkim chca zarobić. Ciekawe kto kupi te husteczki.
Ksana ja też mieszkam w takij dzielnicy ze potrzeba mi pożadnego wozka :D same dziury na drogach, a kałurze to maja kilka cm głebokosci.

no zgłosiłam, na allegro naruszenie
a Majka na nie ma alergię i strasznie jej pupinka po nich wyglądała, natomiast pieluchy biedronkowe ok :)

Ale " to niedbalstwo " wzieliscie sobie do serca
Mnie tak w domu nauczyli- poprane wie c trzeba wszystko poprasowac. Ja sie z pewnych rzeczy wylamalam ( biustonosze. stringi),ale nie wyobrazm sobie nalozyc koszulki nie uprasowanej czy bluzeczki bawelnianej ( mnie wie okropnir w czasie pracia)
Ja tez uzywam tez tych chusteczek za 4.99 z biedronki
A zzreszta coraz czesciej tam zagladam , fajne rzeczy sa
Np kupilam steper z linkami- bede cwiczyc!!

reklama
My urzywamy tych husteczek i Macio jest z nich zadowolony.

Ja własnie dzisiaj prasowałam i musze przyznac ze bardzo lubie nałozyc na siebie wyprasowana rzecz. :D

Do góry