reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moze i duzo latwiej zlapac te chorobe ale sepsa w ciagu kilkunastu,czy dziesieciu moze strasznie wyniszczyc organizm lub nastapic zgon.Ja nie szczepilam na WzW A

reklama
Też mam taką nadzieję, choć jak znam życie, to będzie płacz przez parę dni:-(. Ale pewnie potem będzie mu się podobało, że może szaleć z dziećmi:-).

cześć kobietki

widze że ciągle wałkujecie temat szczepień,

a u nas źle, wczoraj po południu mała dostała goraczki, pojechaliśmy do lekarza i okazało się że jest juz odwodniona :-:)-:)-( w nocy tez miała gorączkę, dzis juz jest troszke lepiej, zaczęła pić, ale dalej słaba :-( teraz własnie śpi

poradźcie co moge jej spróbowac dac do jedzenia??? bo kleiku ryżowego wcale nie chce, troche podziubała sucharka i bułki, lekarz powiedział ze ma miec diete lekkostrawną

Oj Pycha to nie dobrze sie dzieje.Zdrowka dla coreczki:tak::tak::tak:Nie wiem jak ta dieta moze wygladac,moze rosolek slaby z marcheweczka,a kaszka ze startym jablkiem:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Pycha - jak moja Karola była mała i miała grypę żołądkową, to też prawie nic nie jadła. Najważniejsze, żeby dziecko piło. Moja gastrolitu wogóle nie chciała pić (wcale się nie dziwię, czemu:-p), więc robiłam jej np. kisiel - prawie sama woda.
Jak ostatnio miałam grypę żołądkową, to też ostatnia rzecz o jakiej bym pomyślała, to jedzenie. Już na samą myśl o nim mnie mdliło. Najważniejsze to dużo pić:tak:.
Dużo zdrówka dla małej !!!!!

Do góry