reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieńdoberek.A tu znowu cisza ja niedawno wstałam a Victor jeszcze śpi,nawet nie jadł jeszcze a to do niego niepodobne.Zawsze koło 6 budzi się na amciu a dziś śpi mam nadzieję,że to nie jednorazowe:-D

reklama
Witam:-)
Vici - to mały śpioszek zrobił się z Victorka:tak:. Oby tak dalej;-).
Donatella - jak masz możliwość wyjechać, to jedź. Przynajmniej będziecie choć na chwilę z dala od tego choróbska.
Dowiadywałam się i u nas w zeszłym roku były przypadki sepsy wywołane przez meningokoki (chyba 2), ale to był typ b i szczepienia nic by nie dały. Były też inne przypadki sepsy, ale nie wywołane przez meningokoki, tylko z innych przyczyn, których może być bardzo, bardzo wiele. Więc ja jednak na razie nie szczepię, bo nie ma takiej potrzeby. Zawsze mogę to zrobić później. Do Czech mam blisko, jakby u nas nie było szczepionek;-).
U nas dzisiaj znowu słońce. Mam nadzieję, że tak będzie cały dzień.

Witam!:-)no vici konczy i vici zaczyna dzionek,ostatnio coraz czesciej:tak::-)Ja niby wczesnie budze sie bo kolo 7:00 ale Vanesska chwile jeszcze siedzi na lozku i oglada bajki,potem schodzi i sie sama bawi a mama wyleguje sie jeszcze z godzinke:zawstydzona/y::-Dteraz oczywiscie jem sniadanko przedd kompem:-D

Dziewczyny a szczepiłyście dzieci na WZW typ A:confused:. To chyba dużo łatwiej złapać, niż meningokoki:confused::baffled:.

A mały dalej śpi:szok::szok:
Witam panie wreszcie ktoś wstał:-D:-D i już sama nie jestem:tak::tak: U nas cieplucho słońce już zaczyna się przebijać więc chyba będzie pięknie jak wczoraj

Ja narazie ide szczepić na pneumokoki(nie wiem czy dobrze pisze) i to narazie styknie tu są szczepionki skojarzone 6 składnikowe i muszę najpierw się dobrze dowiedzieć na co:confused: bo nawet nie wiem aż wstyd się przyznać ale taka prawda

Ja też idę na pneumokoki, pod koniec kwietnia. Bo od 2 maja mały idzie do żłobka:tak:. Ciekawe, jak mu się spodoba:confused:.

reklama
Do góry