reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko spi,ja pije kawke,mysle czy myc dzis okna czy nie :-D Bo obiadek mam z wczoraj wiec nie mam nic do roboty(takiego pilnego) bo w domu zawsze jest cos do roboty:baffled:

reklama
Ewcia my mamy rodziców w Kłodzku-dolnośląskie a nad morzem nikogo:-(Więc jedziemy w piątek 20 lipca do Kłodzka odpoczynek i czekamy aż mały będzie chciał spać a potem buch do Łeby w nocy.Mój mężuś nigdy nie był i chce wydmy zobaczyć,oj niedoświadczony jakiś:-D:-D Tyle razy był nad morzem z rodzicami w dzieciństwie a w Łebie nigdy nie byli.
Elmo super oglądałam:yes:
Ja dostałam @ ale jakoś mam dobry humorek:-D kupiłam sobie spodnie(choć inne niż chciałam)a teraz mały w końcu śpi a przed 15 chcę iść na babytrefen ciekawe czy Victor wstanie.
Co do spania małego to teraz po zmianie czasu idzie spać około 21 na amciu wstaje koło 6 i śpi dalej aż się wyśpi:yes:
Przed zmianą godziny chodził spać koło 20 a wstawał między 6 a 7 no ale teraz dłużej śpi.

U nas tez sie zmienily pory spania,wczesniej bylo od 20:00 do 7:00,drzemka 12-14 a teraz chodzi spac 21 i wstaje kolo 8 a drzemke ma od 13-15.
Ja bylam tez w Lebie kiedys:tak:Bardzo mi sie tam podobalo i w Mrzezynie tez fajowo:-)

Ja dużo na kolonie jeździłam więc dużo zwiedziłam a mężuś to jeździł z rodzicami i to do jednej miejscowości.Ale już się cieszę na wspólne wakacje:yes:No ale za małego wszędzie się cenią jedyne miejsce znaleźliśmy gdzie chcieli 10pln/doba a wszędzie za Victora to do 50 dochodziło.Chamstwo roczne dziecko(no trochę ponad) a cenią jak dorosłego.

Właśnie nie wiem dlaczego tamten się zatrzymał dziś było to samo co wczoraj i dlatego teraz mam nowe:yes:dopuki te nie będą szwankować

Hej

odebrałam zdjęcia i chyba nie jest tak źle ,mam niewielką skolioze i niewielką rotacje lewego biodra:-( nie wiem czy od tego może mnie te biodro tak bolec ,ale postenowiłam ze to wyćwiczę ,jak mi ortopeda jakies ćwiczenia zaleci ,

Odwiedziłam przy okazji mame mojej koleżanki ,pogadałyśmy troche o starych czasach :tak: :tak: :-)

Ja tez nad morze planuje jechac ,to chyba musze juz zaklepac miejsce co?:confused: :eek: :tak:

reklama
Noelia raczej tak to jeszcze zależy gdzie chcecie jechać.Ale im później tym lepsze(i przeważnie)tańsze miejsca są już zajęte.Więc decydujcie się i zaklepujcie.My zaliczkę płacimy 150pln. a reszta na miejscu.

Do góry