reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamusie:-) Pogoda prześliczna więc dziś też cały dzień na dworze HURRA !!!! to dużo lepsze niż siedzenie w domu:tak: zarówno dla dzidzi jak mamusi:tak:

Iwonka jak już będziecie mieli Elmo to prześlij jakąś fotkę Na allegro jakoś nie mogłam znależć tej aukcji

Ewcia jak ty masz dobrze że mieszkasz tak blisko morza:tak:. Gdybym to ja tak blisko mieszkała pewnie bym co jakiś czas robiła sobie wycieczki nad Bałtyk :tak:
Uciekam bo mała zaczyna się niecierpliwć Do zobaczenia wieczorem ,pa pa

reklama
Witam! U mnie tez slonecznie,my juz po sniadanku i wlosy zdazylam umyc,jak podeschna to wychodzimy na podworko.Moze umyje druga polowe okien?
A jesli chodzi o szczepienia,jednak i tak ta szczepionka 11000 dzieci Sanepid zdecydowal za szczepic.wiec nie jest to tylko produkt przereklamowany nic nie dajacy.
Na wakacje jedziemy na Mazury i do mojej mamy do Czech ale to nie jest pewne z tymi Czechami.

a ja czekam teraz na bujak little tikes z allegro :tak:
licytowalam serter lego ale ktos mi go "sprzatnal" na koniec :wściekła/y: :wściekła/y: :-D
to allegro to jakas mania juz staram sie nie wchodzic na ta strone :-D :-D :szok:

Dzień dobry!

U nas piękna, wiosenna pogoda :) Zaraz uciekam z młodym na pół dnia do parku :) Jak wrócę to tu pewnie będzie 20 stron nastukane ;-)

miłego dnia!

Kasiulla, wiatrówka wylęga sie 2 tygodnie, wiec od wczoraj na pewno nie. :no: Jeśli już to 2 tygodnie temu.
Czasem mozesz nie wiedzieć, że masz do czynienia z nosicielem, bo najbardziej zaraża właśnie zanim wysypie i w ciągu 2-3 dni po. Ja wiatrówkę przeszłam jak byłam stara d..., bo na studiach i tak właśnie na wakacjach. Zmieniał sie turnus i spotkałam się z koleżanką z poprzedniego. Potem okazało sie, że ona nosiła juz wirusa, po powrocie zachorowała, ja już tam (po 2 tygodniach) i rozniosłam po całej ekipie.:-(
Oczywiscie nie życzę Lence wiatrówki, mówie tylko, ze mogłaś nawet nie wiedzieć.
Pozdrawiam.

Wiecie co ja stwierdziłąm,że ajde na wieś,skzoda mi tego dziecko,siedzi w diomku,u nas na dworzu żadnych dzieci,a jak są to z matkami,które zaraz uciekają jak przychodzisz i z nikim sie matu nie pobawi i tak.
No to chyba sobie na dwa dni na wieś pojade do szwagierki,tam mały ma wybieg dużo miejsca,dużo zabawek wielką piaskwonicę,no i nalata się na dworzu,a tutaj przed blokiem to co on ma robić.
No i właśnie się zbieram na wyjazd,he zrobimy cioci niespodzianke,bo nie wie,że chcemy przyjechac,a kończy prace o 14,także my będziemy szybciej.
Pzodrawiam,

reklama
Ewcia, fajnie, ze masz gdzie tak uciec.
Moi rodzice mają działke, ale tam to dopiero za jakiś czas. No i muszą tam być, bo ja nie mam kluczy, a siedzieć na trawie to bez sensu.
Latem na pewno!
Miłego dnia i miłej zabawy dla Matu.

Do góry