reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorem.
:-) :-) :-) :-) :-)
Ja tylko na chwilke, w sumie to pożegnać się i życzyć stosunkowo (hehe) dobrej nocki.
Czuje sie kiepsko,normalnie ten ból miesiączkowy,ja nigdy nie miałam bólu brzuchaNIGDY,a dzisiaj umieram z bólu:wściekła/y: :szok: ,normalnie mnie skręca i jeszcze ręce mi drętwieją no i plecy nawalją jakbym tone przeniosła na nich.
Idę się wykąpkać moze mi cosik lepiej bęzie,troszke luzu pod wodą he.
Dovbranoc,pozdraiwam.
Do juterka.

reklama
Hej

Ja tylka sie przywitac i powiedzic dobranoc:tak:

Jutro postaram sie więcej napisac ,choć postanowiłam troche ograniczyc siedzenie przed kompem ,bo mój kręgosłup sie skarży na mnie:baffled:

zapisałam się do ortopedy ,i mam niezły termin.........na czwartek ,byłam w szoku jak mi w rejestracji tak powiedzieli :szok: :szok: :szok:
jutro jadę po zdjęcia rtg .

świetne zdjęcia dziewczyny ,wszystkie i Ewci synek taki duzy i Pychy Majeczka taka wystrojona i a Kasiulka z ciebie śliczna mamusia i córcia sliczna
Nowaczka twoje zdjęcia z roczku tez świetne ,ja eż tak trzymałam Emilkę do dmuchania świeczki,póxniej pomyslałam ze mogłam ją na krzesełko postawić :tak: :-) :-)

Dziewczyny super zdjęcia.Miło jest patrzeć na szczęśliwe dzieci i ich mamusie:tak: :tak: :tak: .
Ta cholerna sepsa dalej zbiera żniwo w naszym mieście....brrrrrr

Dzisiaj chyba wszyscy jacyś wymęczeni.Mój Kacper też nie spał po południu i ledwo żył wieczorkiem.Teraz zasnął i mam nadzieję że prześpi całą noc.Jutro szczepienie:sick: :sick: :sick: .
Zmykam i życzę DOBREJ NOCKI

Witam wieczorkiem!
Donatella Spytaj sie twojej pediatry jutro co ona na ta sepse mysli i czy tobie tez bedzie polecac ta szczepionke.Ja juz jestem w 100% pewna ze nia bede szczepic moje dziecko:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Novaczka Moja corka na jesien miala buty nr 20 a teraz mierzac tym przyrzadem w sklepie obuwniczym wyszlo ze butki mam kupowac nr 22:tak::tak::tak:Takze jak myslisz o jesieni w tym roku to bym wymienila butki o dwa numery nawet(w razie co to skarpetka dodatkowa)bo juz teraz raczej nie bedzies juz ich zakladac,zima raczej nie powroci czy az tak zimno nie bedzie:no:
Kasiulla Zdjecia super i Ty i twoje male szczescie:tak:
Wszystkie dzieciaczki EXTRA !!!!!:tak::-):-):-):-):-)

Moje dziecko spi w swoim pokoju,ciekawe jak dlugo.Sama dzis chciala tam spac:tak::-)Ja chyba tez sie poloze zaraz bo nie mam z kim klikac:-(Pewnie juz sobie lezycie w smoich lozeczkach:tak:A moj oglada film na dvd wiec mam wolny komputer :tak:

dziekujemy za mile slowa :zawstydzona/y: :-) :tak: :-D

a wracajac do fryzur przede mna "ciezki" okres przejsciowy miedzy krotkimi a dluzszmi bo jakos takie krotki mi sie juz znudzily a mam je dopiero od grudnia
znajac mni epewnie cos jeszcze wymysle :-D :-D

podobno ta szczepionka na meningokoki co wlasnie te sepse wywoluja sa u nas niedostepne i trzeba je z czech sprowadzac :szok: :szok:

dziekujemy za mile slowa :zawstydzona/y: :-) :tak: :-D

a wracajac do fryzur przede mna "ciezki" okres przejsciowy miedzy krotkimi a dluzszmi bo jakos takie krotki mi sie juz znudzily a mam je dopiero od grudnia
znajac mni epewnie cos jeszcze wymysle :-D :-D

podobno ta szczepionka na meningokoki co wlasnie te sepse wywoluja sa u nas niedostepne i trzeba je z czech sprowadzac :szok: :szok:
Tez cos slyszalam ze ich nie ma tak w aptekach.Mialam czekac z ta szczepionka do drugiego roku ale po tym co sie slyszy to sie zastanawiam nad wczesniejszym terminem:confused::confused::confused::baffled:

ale mnie naszlo juz po 23 a ja wlasnie zjadlam cale pudelko pomidorkow koktajlowych i kilka plasterkow tyrolskiej :szok: :-(
i nadal jestem glodna :-p :-p :dry:

ale tu dzis pustki :szok: :-D :-D

reklama
ale mnie naszlo juz po 23 a ja wlasnie zjadlam cale pudelko pomidorkow koktajlowych i kilka plasterkow tyrolskiej :szok: :-(
i nadal jestem glodna :-p :-p :dry:

ale tu dzis pustki :szok: :-D :-D
Ja tez wlasnie przyszlam z parowkami i czterema kromkami chlebka razowego.Juz powinnam spac ale i tak nie usne jak gra telewizor:baffled:A pustki to rzeczywiscie sa:tak:

Do góry