reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale sobie wymyśliłam. W tym samym czasie chcialam nakarmić i uśpić dziecko, wstawić ziemniaki, usmażyć pieczarki, zrobić sobie pop corn, wkleić zdjęcie w podpis i jeszcze z Wami pogadać.:eek: :szok: Ale sytuacje opanowana,:-) pop corn już w miseczce, dziecko najedzone śpi, pieczarki usmażone, ziemniaczki sie gotują, a ja jestem już z Wami i mam chwile, choć nie wiem jak długą. Jeszcze przed pobudką chcialam umyć i ułożyć włosy, że by nie straszyć na spacerze.:baffled:
Idę wklejać zdjecie, choć coś mi sie nie udaje, może za duże? Coś mi tam mówi, ale moja angielszczyzna pozostawia wiele do życzenia..:baffled: :sick:
Widze, że Wy macie po 2 suwaczki i fotkę, a mnie się nie udaje..:no: :-(
Ale cóż, powalczę, to coś się moze uda?

reklama
Udało sie! :-D :-) :-D :-) choć jeszcze nie wiem czemu takie małe, ale czlowiek sie całe życie uczy, moze kiedyś uda się większe?
Ewcia i Pycha- super zdjatka, dopiero teraz je obejrzałam na spokojnie.
No to ja też spadam, bo już jestem sama. Wy pewnie jako przykładne matki wracacie ze spacerów, a my nawet jeszcze nie wyszłyśmy, ale my tak wychodzimy po obiedzie.
Pozdrawiam.

My już po spacerku. Niby piękne słoneczko, ale jak zawieje to wcale ciepło nie jest:no: :no: :no: teraz mały śpi, a jak wstanie to zjemy i jeszcze raz wyjdziemy.

Dziewczyny zdjątka superalne:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Ewcia Twój syn to faktycznie już duży chłopczyk. Ale jaki fajniutki. A co do @ to w maju popracujecie z mężulkiem to z pewnością coś zmajstrujecie;-) tego Ci życzę :tak: :tak:

A teraz kawy muszę się napić. Szkoda, że nikogo nie mam do towarzystwa.....

Novaczka i suwaczki śliczne,zdięcie też.No nieźle sobie dałaś zadań dobrze,że wszystko wyszło:yes:My też już po spacerku i mały w łóżeczku bo spać powinien:-)

Co ja widzę. Następny bbowy kawosz:-D :-D :-D :-D ja też wypijam dwie dziennie. Rano bez kawy ani rusz:tak: :tak: :tak:
O i tyle z mojej kawy! Mały wstał muszę uciekać. Papa!

Odkąd wstaje z mężem to pijemy razem kawkę a druga na jego przerwie o 12.Po porannej kawce idę z psiunią a on szykuje się do pracy.Nie mogę już czekać aż mały wstanie bo sunia by niewytrzymała chyba.

reklama
A moje dziecko spi ,ja jem spagetti przy kompie,okna umylam wszystkie ale tyko z zewnatrz.Pogoda wspaniala.Pranie juz mi wyschlo tez.posprzatane w domku i jak sie dziecko obudzi i zje to znow wybywamy na dwor.
Zdjecia dzieciaczkow sliczne!

Do góry