Wiecie co,ja chyba zrobiłam się allegroholiczką .Właśnie odebrałam kurteczkę dla Kacperka.Już wyprałam i się suszy.Przy tej pogodzie to trochę potrwa .Ale już mamy letnią kurteczkę teraz tylko musi się troszkę ocieplić.No i czekamy na nowy wózek-też z Allegro .Jak przywiozą i będzie do rzeczy to się pochwalimy .ciekawe czy jest jakaś terapia dla allegroholików ?
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No ja juz sie z wami zegnamJuz za wami tesknie Tylko duzo nie klikajcie bo nie zdolam tego wszystkiego nadrobicCaluje i do kolejnego klikania
Czy Wy nie macie co w domu robić?
Czytałam z pół godziny co naklikałyście! :-)
Wpadłam na przerwę, bo już mi nogi do d.. wlazły przez to stanie w kuchni. Ale sałatki zrobione, galaretka na tort sie ścina, nie wspominając o dzisiejszym obiedzie- to już historia.
Szkoda, ze nie widzicie mojego pokoju. Mąż się "zajmuje dzieckiem" kiedy ja szaleję w kuchni i tak oto WSZYSTKIE ciuchy z mojej szafki leżą na podłodze, dziecko na nich, zakłada sobie na głowę koszulke i robi "a ku ku"..! A mąż z pasją ogląda skoki..
Kasiulla, Ty nas tu nie strasz horrorami z mężem!
Iwonka, baw się dobrze i wracaj do nas jeszcze piekniejsza i szczęśliwsza. Gazeta super, mąż potwierdził, zwłaszcza, ze wczoraj odciągał mnie od klawiatury, mamił winkiem i zrzucał łaszki.. ;-)
WerEla, ty jedz kobieto, bo naz zasłabniesz, a potem znikniesz! A z tym kolegą, to przegięcie.
O Qrcze, właśnie zwaliła na siebie krzesło! A tatuś leży i ogląda!
Czytałam z pół godziny co naklikałyście! :-)
Wpadłam na przerwę, bo już mi nogi do d.. wlazły przez to stanie w kuchni. Ale sałatki zrobione, galaretka na tort sie ścina, nie wspominając o dzisiejszym obiedzie- to już historia.
Szkoda, ze nie widzicie mojego pokoju. Mąż się "zajmuje dzieckiem" kiedy ja szaleję w kuchni i tak oto WSZYSTKIE ciuchy z mojej szafki leżą na podłodze, dziecko na nich, zakłada sobie na głowę koszulke i robi "a ku ku"..! A mąż z pasją ogląda skoki..
Kasiulla, Ty nas tu nie strasz horrorami z mężem!
Iwonka, baw się dobrze i wracaj do nas jeszcze piekniejsza i szczęśliwsza. Gazeta super, mąż potwierdził, zwłaszcza, ze wczoraj odciągał mnie od klawiatury, mamił winkiem i zrzucał łaszki.. ;-)
WerEla, ty jedz kobieto, bo naz zasłabniesz, a potem znikniesz! A z tym kolegą, to przegięcie.
O Qrcze, właśnie zwaliła na siebie krzesło! A tatuś leży i ogląda!
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
he, he, zrzucał łaszki brzmi ciekawie;-). A wy tu piszecie, że na bara bara nie macie ochoty;-);-);-).
Właśnie robię herbatkę, chciałam oglądać Teleexpress, a tu d..., tzn. skoki. W kuchni czeka na mnie rozmrożony ogromny sandacz, jak przyjdzie mój małżonek, to pokombinujemy, co by tu z niego zrobić.
Hej, gdzie jesteście??
No tak, jak ja mam chwilę, to Was nie ma, a potem mam 200 postów do czytania!
A moze też oglądacie skoki? Małysz wygrał! Juz się skończyły!
A co do wczoraj.. działo się, oj działo.. A jak myślicie czemu dziś rano byłam taka niewyspana?;-) Przecież dziecko zawsze rano sie budzi.. Tylko ważne jest o której się pójdzie spać..
Czyżby forum zwolniło, bo Iwonka wyjechała? No proszę Was, nie dajcie plamy, niech dziewczyna ma co czytać jak wróci! ;-) :-)
No tak, jak ja mam chwilę, to Was nie ma, a potem mam 200 postów do czytania!
A moze też oglądacie skoki? Małysz wygrał! Juz się skończyły!
A co do wczoraj.. działo się, oj działo.. A jak myślicie czemu dziś rano byłam taka niewyspana?;-) Przecież dziecko zawsze rano sie budzi.. Tylko ważne jest o której się pójdzie spać..
Czyżby forum zwolniło, bo Iwonka wyjechała? No proszę Was, nie dajcie plamy, niech dziewczyna ma co czytać jak wróci! ;-) :-)
Nie no, ja nie doczytam tych wszystkich stron w życiu..poddaję się...
Właśnie piję poobiednią herbatkę, przestawiłam się zupełnie na zieloną i czarna już mi tak nie smakuje, po dwóch miesiącach odwyku, bo jestem mocno uzależniona od herbaty..hihi.
A my dzisiaj swietujemy na randce, tylko we dwoje do kina idziemy ostatnio tak byliśmy równo rok temu, cóż dobre i to!
Właśnie piję poobiednią herbatkę, przestawiłam się zupełnie na zieloną i czarna już mi tak nie smakuje, po dwóch miesiącach odwyku, bo jestem mocno uzależniona od herbaty..hihi.
A my dzisiaj swietujemy na randce, tylko we dwoje do kina idziemy ostatnio tak byliśmy równo rok temu, cóż dobre i to!
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
jestem
byłam na solarium i na zakupach, kupiłam troche mięcha i wrzucialm do zamrażarki, zeby tak ciągle nie jeździć
Donatella pochwal sie wózeczkiem prosze :-) bo ja wciąż nie mogę sie zdecydować
Naur udanej randki :-) a skoro nie przeczytałas wszystkich postów, to podziękuj za życzenia urodzinowe bo gdzieś tam sa ;-)
Novaczka to jutro imprezka???
byłam na solarium i na zakupach, kupiłam troche mięcha i wrzucialm do zamrażarki, zeby tak ciągle nie jeździć
Donatella pochwal sie wózeczkiem prosze :-) bo ja wciąż nie mogę sie zdecydować
Naur udanej randki :-) a skoro nie przeczytałas wszystkich postów, to podziękuj za życzenia urodzinowe bo gdzieś tam sa ;-)
Novaczka to jutro imprezka???
Podziel się: