reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co,ja chyba zrobiłam się allegroholiczką:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .Właśnie odebrałam kurteczkę dla Kacperka.Już wyprałam i się suszy.Przy tej pogodzie to trochę potrwa:tak: :tak: :tak: .Ale już mamy letnią kurteczkę teraz tylko musi się troszkę ocieplić.No i czekamy na nowy wózek-też z Allegro :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-p .Jak przywiozą i będzie do rzeczy to się pochwalimy:tak: :tak: :tak: .ciekawe czy jest jakaś terapia dla allegroholików ?

reklama
No ja juz sie z wami zegnam:tak:Juz za wami tesknie :tak:Tylko duzo nie klikajcie bo nie zdolam tego wszystkiego nadrobic:no::no::no:Caluje i do kolejnego klikania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czy Wy nie macie co w domu robić? :-D
Czytałam z pół godziny co naklikałyście! :-)
Wpadłam na przerwę, bo już mi nogi do d.. wlazły przez to stanie w kuchni. Ale sałatki zrobione, galaretka na tort sie ścina, nie wspominając o dzisiejszym obiedzie- to już historia.
Szkoda, ze nie widzicie mojego pokoju. Mąż się "zajmuje dzieckiem" kiedy ja szaleję w kuchni i tak oto WSZYSTKIE ciuchy z mojej szafki leżą na podłodze, dziecko na nich, zakłada sobie na głowę koszulke i robi "a ku ku"..! A mąż z pasją ogląda skoki..
Kasiulla, Ty nas tu nie strasz horrorami z mężem!
Iwonka, baw się dobrze i wracaj do nas jeszcze piekniejsza i szczęśliwsza. Gazeta super, mąż potwierdził, zwłaszcza, ze wczoraj odciągał mnie od klawiatury, mamił winkiem i zrzucał łaszki.. :happy: ;-) :-D
WerEla, ty jedz kobieto, bo naz zasłabniesz, a potem znikniesz! A z tym kolegą, to przegięcie.
O Qrcze, właśnie zwaliła na siebie krzesło! A tatuś leży i ogląda! :szok:

Iwonka, baw się dobrze i wracaj do nas jeszcze piekniejsza i szczęśliwsza. Gazeta super, mąż potwierdził, zwłaszcza, ze wczoraj odciągał mnie od klawiatury, mamił winkiem i zrzucał łaszki.. :happy: ;-) :-D
he, he, zrzucał łaszki:-D:-D:-D brzmi ciekawie;-):laugh2::laugh2::laugh2:. A wy tu piszecie, że na bara bara nie macie ochoty;-);-);-).
Właśnie robię herbatkę, chciałam oglądać Teleexpress, a tu d..., tzn. skoki:-p. W kuchni czeka na mnie rozmrożony ogromny sandacz, jak przyjdzie mój małżonek, to pokombinujemy, co by tu z niego zrobić.

Hej, gdzie jesteście?? :confused:
No tak, jak ja mam chwilę, to Was nie ma, a potem mam 200 postów do czytania! :-D
A moze też oglądacie skoki? Małysz wygrał! Juz się skończyły!:tak:

A co do wczoraj.. działo się, oj działo.. A jak myślicie czemu dziś rano byłam taka niewyspana?;-) Przecież dziecko zawsze rano sie budzi.. :baffled: Tylko ważne jest o której się pójdzie spać..:happy:
Czyżby forum zwolniło, bo Iwonka wyjechała?:confused: No proszę Was, nie dajcie plamy, niech dziewczyna ma co czytać jak wróci! ;-) :-D :-D :-) :tak:

Nie no, ja nie doczytam tych wszystkich stron w życiu..poddaję się...

Właśnie piję poobiednią herbatkę, przestawiłam się zupełnie na zieloną i czarna już mi tak nie smakuje, po dwóch miesiącach odwyku, bo jestem mocno uzależniona od herbaty..hihi.
A my dzisiaj swietujemy na randce, tylko we dwoje do kina idziemy :cool2: ostatnio tak byliśmy równo rok temu, cóż dobre i to!

Własnie miałam chwilę czasu ichciałam troszkę popisać to mój ślubny wrócił z delegacji....Muszę mu troszkę czasu poświęcić.Pewnie i junior zaraz się obudzi...

reklama
jestem

byłam na solarium i na zakupach, kupiłam troche mięcha i wrzucialm do zamrażarki, zeby tak ciągle nie jeździć

Donatella pochwal sie wózeczkiem prosze :-) bo ja wciąż nie mogę sie zdecydować

Naur udanej randki :-) a skoro nie przeczytałas wszystkich postów, to podziękuj za życzenia urodzinowe bo gdzieś tam sa :-p;-):-D:rofl2::crazy:

Novaczka to jutro imprezka???

Do góry