reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój Marcin jak zobaczył "gazetkę" to stwierdził że niezłe z nas wariatki :-D

Aha wiecie co on dzisiaj zrobił??
Przyprowadził kolegę żeby mi się głupio zrobiło że jest bałagan i nie ma obiadu ;-) :-), a to świnia !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jestem na sekunkę, ale to klikanie z wami uzależnia :-D

Madziunia pojaw się wieczorkiem to będzie można pogadać jak dzieci już śpią (chociaż twój to nocny marek).

IWONKA to wracaj szybko od teściowej i życzę udanej wizyty u fryzjera.I żeby Vanesska nie płakała jak będziesz się robiła jeszcze piękniejsza niż jesteś ;-)
No bez przesady:no: pieknosc nocy,postrach dnia:szok::-D:-D:-D:-D
A mezulek twoj to tez ma pomysly :eek::-D:-D:-D
Donatella no taki obiadek to tez bym z checia wcinala :tak::-):-p

Nie było mnie godzinkę, poszłam uśpić syna a tu kolejne 10 stronek nastukane ;-)

Kasiulla - mam nadzieję, że się pogodzicie!

Zuzia - chyba w przyszłym tygodniu wybierzemy się po kojec.

A tu macie link do tego artykułu o tej sepsie, co było we wczorajszym teleexpresie:
Sepsa na Opolszczy

To mam jeszcze chwilkę bo mała je jogurt. Zaczynamy już robić babkę zaraz z Weronisią. Mój ukochany zaraz przywiezie margarynę i cukier waniliowy bo mam braki w domciu. A jaki szczęśliwy był jak powiedziałam że babkę upiekę, on ją uwielbia. Muszę jakioś się troszę przypodobać bo mnie na wczasy nie zabierze ze sobą ;-)

No też tak pomyślałam, i jak usiedli razem w dużym pokoju z tym kolegą to mówię że jak już są w domu to mogliby zrobić zakupy i obiad ugotować :tak:

I mnie wyśmiali :-D :-D :-D :wściekła/y:

reklama
dziewczyny zostal i zostawil laptopa :-) :tak: :tak: :-) ale przez moment byl juz spakowany;-) :-p

czy to Iwona jest autorem tego artykulu???
bo juz nic nie rozumiem:-(
i o jaka gazetke chodzi??:confused: :baffled:

Do góry