reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bo mi tak z Wami fajnie to klikam. Ja taka fajan babeczka jestem i jak kogoś polubię to aż ciężko mi się rozstać ;-)

Piszę dużo bo w domu siedzę jak wyzdrowiejemy to pewnie mało będę wtedy pisała bo my spacerowiczki jesteśmy z Weroniką :tak:

NOELIA też bym się wybrała na solarium, ale nie mam co z Weroniką zrobić :(

A powiedzcie mi czy z dwulatkiem można iść na saunę, bo mi się sauna marzy.

No i mała się obudziła a ja nic nie posprzątałam :no:

ale ja sie nie obrazilam ani nic takiego:no: :-) :-) poprostu chcialam wyjasnic czemu tak zadko pisze :zawstydzona/y: :tak:
a chcialabym czesciej no ale corcia jednak wazniejsza i nie moge zniesc jak siedze przy laptopie a ona tak zalosnie placze (albo udaje) patrzac mi prosto w oczy :-p :laugh2: :szok: :-( :-)

Ja tez nie lubię jak mi przy noce piszczy i mama oć ,mama zobać

Dzis kupiłam jej kredy kolorowe ,i rysowała na tablicy i wszyscy domownicy musieli jej coś narysowac,:tak: :-D :-D :-D miała niezły ubaw

Jak tylko zrobi sie wiosna i ciepelko a nie mowiac juz o lecie to wogole chyba sie pustki zrobia tutaj:tak:Wszyscy tylko na dworzu beda jak najwiecej :tak::tak::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Hello.
Z tym artykułęm IWONKA super wyszło,fajnie,jak sławna się już czuje.hehe

Ja posprzątałam,dałam dzieciom rosołęk,drugie danie w poczekalni sobie siedzi i normalnie jestem wolna,chociaż znowu mam bałagan,bo dzieci broją,wsyztskie zabawki znoszą do pokoju mojego.

NO ale cóż takei uroki życia.
Now iecie co pogoda się u mnie popsuła, jakoś słonko zaszło,nic nie świeci.
Hmmm

Ale już niedługo ma być ładnie-wiosna wiosna przyjdź wreśzcie.

:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
Tak bym sobie pogrilowałą i posiedziałą na słonku.

WerEla gdzie czytalam ze chyba dopiero od 3 lat albo i pozniej mozna sie z dzieckiem do sauny wybrac ale nie jestem pewna :-p :eek:

a moje dziecko ostatnio dosc czesto jak na nia :-D bawi sie taka tablica magnetyczna poktorej rysuje sie mazakiem a potem przesuwa takie cos i wszystko znika (ale opisalam :confused: )
a do solarium tez bym sie chetnie wybrala

a tak w ogole to mi sie wczoraj chlop wyprowadzil i dzis ma po rzeczy przyjsc wiec moze mi laptopa zabierze :no: :szok: :wściekła/y: :-(
ciekawa jestem czy to juz na stale czy sie jeszcze przeprosimy
dzis juz spokojnie jakos do tego podchodze
moze to lepiej dla dziecka jak nie bedzie widzialam klocacych sie rodizcow :confused:

reklama
Do góry