reklama
WerEla
Fan(ka)
Bo mi tak z Wami fajnie to klikam. Ja taka fajan babeczka jestem i jak kogoś polubię to aż ciężko mi się rozstać ;-)
Piszę dużo bo w domu siedzę jak wyzdrowiejemy to pewnie mało będę wtedy pisała bo my spacerowiczki jesteśmy z Weroniką
NOELIA też bym się wybrała na solarium, ale nie mam co z Weroniką zrobić
A powiedzcie mi czy z dwulatkiem można iść na saunę, bo mi się sauna marzy.
No i mała się obudziła a ja nic nie posprzątałam
Piszę dużo bo w domu siedzę jak wyzdrowiejemy to pewnie mało będę wtedy pisała bo my spacerowiczki jesteśmy z Weroniką
NOELIA też bym się wybrała na solarium, ale nie mam co z Weroniką zrobić
A powiedzcie mi czy z dwulatkiem można iść na saunę, bo mi się sauna marzy.
No i mała się obudziła a ja nic nie posprzątałam
kasiulla23
Mama marcowa'06
ale ja sie nie obrazilam ani nic takiego :-) :-) poprostu chcialam wyjasnic czemu tak zadko pisze
a chcialabym czesciej no ale corcia jednak wazniejsza i nie moge zniesc jak siedze przy laptopie a ona tak zalosnie placze (albo udaje) patrzac mi prosto w oczy :-( :-)
a chcialabym czesciej no ale corcia jednak wazniejsza i nie moge zniesc jak siedze przy laptopie a ona tak zalosnie placze (albo udaje) patrzac mi prosto w oczy :-( :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jak tylko zrobi sie wiosna i ciepelko a nie mowiac juz o lecie to wogole chyba sie pustki zrobia tutajWszyscy tylko na dworzu beda jak najwiecej
E
Ewcia81
Gość
Hello.
Z tym artykułęm IWONKA super wyszło,fajnie,jak sławna się już czuje.hehe
Ja posprzątałam,dałam dzieciom rosołęk,drugie danie w poczekalni sobie siedzi i normalnie jestem wolna,chociaż znowu mam bałagan,bo dzieci broją,wsyztskie zabawki znoszą do pokoju mojego.
NO ale cóż takei uroki życia.
Now iecie co pogoda się u mnie popsuła, jakoś słonko zaszło,nic nie świeci.
Hmmm
Ale już niedługo ma być ładnie-wiosna wiosna przyjdź wreśzcie.
Tak bym sobie pogrilowałą i posiedziałą na słonku.
Z tym artykułęm IWONKA super wyszło,fajnie,jak sławna się już czuje.hehe
Ja posprzątałam,dałam dzieciom rosołęk,drugie danie w poczekalni sobie siedzi i normalnie jestem wolna,chociaż znowu mam bałagan,bo dzieci broją,wsyztskie zabawki znoszą do pokoju mojego.
NO ale cóż takei uroki życia.
Now iecie co pogoda się u mnie popsuła, jakoś słonko zaszło,nic nie świeci.
Hmmm
Ale już niedługo ma być ładnie-wiosna wiosna przyjdź wreśzcie.
Tak bym sobie pogrilowałą i posiedziałą na słonku.
kasiulla23
Mama marcowa'06
WerEla gdzie czytalam ze chyba dopiero od 3 lat albo i pozniej mozna sie z dzieckiem do sauny wybrac ale nie jestem pewna
a moje dziecko ostatnio dosc czesto jak na nia bawi sie taka tablica magnetyczna poktorej rysuje sie mazakiem a potem przesuwa takie cos i wszystko znika (ale opisalam )
a do solarium tez bym sie chetnie wybrala
a moje dziecko ostatnio dosc czesto jak na nia bawi sie taka tablica magnetyczna poktorej rysuje sie mazakiem a potem przesuwa takie cos i wszystko znika (ale opisalam )
a do solarium tez bym sie chetnie wybrala
kasiulla23
Mama marcowa'06
a tak w ogole to mi sie wczoraj chlop wyprowadzil i dzis ma po rzeczy przyjsc wiec moze mi laptopa zabierze :-(
ciekawa jestem czy to juz na stale czy sie jeszcze przeprosimy
dzis juz spokojnie jakos do tego podchodze
moze to lepiej dla dziecka jak nie bedzie widzialam klocacych sie rodizcow
ciekawa jestem czy to juz na stale czy sie jeszcze przeprosimy
dzis juz spokojnie jakos do tego podchodze
moze to lepiej dla dziecka jak nie bedzie widzialam klocacych sie rodizcow
reklama
E
Ewcia81
Gość
Kasiulla no co ty,od razu wyprowadził się.
Jeszcze się pogodzicie,będzie oki,normalnie musi być oki.;-)
Jeszcze się pogodzicie,będzie oki,normalnie musi być oki.;-)
Podziel się: