reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no wiem, sama się wstydzę, ale mnie zeźlił, bo usiadł i oparl się plecami o lodowkę i jak mam chować tam zakupy? Po co mi najpierw truje, bym rzuciła wszystki i chowała, a potem zastawia dostęp? :baffled:
Już.
Iwonka, poszukałam w Explorerze gdzie trzeba pozmieniać. spróbuj najpierw u siebie, to sprawdzisz czy działa:
zakładka Narzędzia, Opcje internetowe, tam zakładka Zawartość, Autouzupełnianie i kliknij obydwa: wyczysć formularze i wyczyść hasła. Powinno posprzątać..:tak:

Iwonka qurczę:szok: :szok: :szok: Ty to zawsze te strony wynajdujesz:szok: :szok: :szok: weszłam tam i...... dobrze, że to ja rodziłam i tego nie widziałam:szok: :szok: :szok: że też mój mąż nie padł przy takim widoku:tak: :tak: :tak:

Novaczka dzieki zaraz sprawdze bo w tej chwili BB przegladam na Mozilli na na Explirerze mialam ciagle ostatnio problem i mi nie chcialo otwierac stron na BB .Ale znowu jak wyczyszcze to wszystko a ja nie moge tego tam u nich zrobic bo trzy osoby korzystaja z tego komputera u tesciowej

Iwonka qurczę:szok: :szok: :szok: Ty to zawsze te strony wynajdujesz:szok: :szok: :szok: weszłam tam i...... dobrze, że to ja rodziłam i tego nie widziałam:szok: :szok: :szok: że też mój mąż nie padł przy takim widoku:tak: :tak: :tak:
Ale i sa takie okropne tez zdjecia z porodow wczesniakow az zaraz z tamtad wyszlam jak ogladalam:no:te z czerwona gwiazdka sa najgorsze

iwonko, mozilli nie mam, wiec nie sprawdze jak sie w niej to robi.
a u tesiowej, to w najgorszym przypadku zapamieta login:confused2: wiem, ze to cie nie zadowala, ale bez hasla niewejda na twoje konto.
martyna wlasnie zaliczyla podloge i mam ja na kolanach, pisze wiec jedna reka i nie mam shifta, stad brak wielkich liter

Zaczely sie teletubisie i mam dalej czas na klikanie a tu nikogo nie ma:-:)no:
U mnie dzis pochmurno i kropi deszczyk ale tez slyszalam ze od jutra ma byc juz cieplej i sloneczniej
Naur WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKONCZENIA 26 LAT :-):-)
kwiatyy.gif

reklama
Novaczka wiem ze bez hasla nie wejda ale jak zapamietaja moj login to juz nie problem sie samemu zarejestrowac i po czytac co tam iwonka2006 pisze:tak:

Do góry