reklama
WerEla
Fan(ka)
NOELIA - a Emilka pije jeszcze mleko modyfikowane czy krowie? Kurcze moja Weronika nie chciała pić tego mleka dla dzieci.
Cześć dziewczyny, i ja sie melduje mocno dziś ziewajaca, choć bez kawki, bo coś mi kwasy ostatnio dokuczają i chyba muszę przystopować.
Dziś pobudka 6.10, już wole o 4, to potem pospi do 8!
Kurcze, zdążyłam poczytać co napisałyście, a tu mąż wpadł ze zrobionymi zakupami. Idę rozpakować torby, to pójdzie dalej (w końcu ktoś musi nas zaopatrzyć w wiktoały na imprezę),
Zaraz wracam
Dziś pobudka 6.10, już wole o 4, to potem pospi do 8!
Kurcze, zdążyłam poczytać co napisałyście, a tu mąż wpadł ze zrobionymi zakupami. Idę rozpakować torby, to pójdzie dalej (w końcu ktoś musi nas zaopatrzyć w wiktoały na imprezę),
Zaraz wracam
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia jak nie teraz to w maju sie udaBo wiesz u mnie jest tak,że jak ja coś mocno ale to mocnio chcę to mi nie wychodzi i boję się ze teraz też tak bęzie,ale jak ja już to napisałąm NIC NA SIŁĘ.;-)
Witaj MagdalenaSk:-)Super ze jest nasz coraz wiecej:-)Jestem nową forumowiczką bo w sumie niedawno znalazłam i to na dodatek przez przypadek tą stronę Odkąk jestem zalogowana to wpadłam w uzależnienie hehe i zaglądam tu kilka razy dziennie
No i dobrze zrobilas Ja pewnie tez bym tak powiedziala albo i uzyla brzydkich slowWitam w ten deszczowy poranek! Ja na nogach od 6:20 Moje dziecko tak ładnie dziś spało, była szansa na dłuższe leniuchowanie rano to........ zadzwonił telefon jakaś pani chciała porozmawiać z Jerzym Obudziła mi dziecko Taka byłam zła, że powiedziałam jej, że Jurek jeszcze śpi i proszę nam nie przeszkadzać Chyba komuś koło nosa zrobiłam
Moje dziecko już focha walnęło że mama znowu przy kompie od rana
Poszła do pokoiku swojego i przyniosła sobie książkę, teraz ogląda i coś sobie gada.
Jeszcze trochę to zacznie sobie sama robić śniadanie. Hmmm to może obiadki zacznie gotować Miałabym więcej czasu dla Was !!!!! ;-)
A wogole to witam no nie jestem w szoku teraz to i ja nie nadazam za Wami Za nim przeczytalam dzisiejsze posty to zdazylam zjesc spokojnie sniadanie i znajac zycie juz kolejne strony na stukalyscie Wlaczylam dziecku bajki i mam czas na BB
WerEla moja tez nie pije mleka modyfikowanegotzn kaszke na mleku czasem zje ale samego nie
WerEla
Fan(ka)
O Iwonka jesteś wreszcie :-)
Kurcze ja też już jestem w szoku jakie tempo pisania mamy. Na chwilkę mnie nie było i znowu zaległości mam
Takie z nas mamuśki że zamiast się dziećmi zajmować to my klikamy całymi dniami
Kurcze ja też już jestem w szoku jakie tempo pisania mamy. Na chwilkę mnie nie było i znowu zaległości mam
Takie z nas mamuśki że zamiast się dziećmi zajmować to my klikamy całymi dniami
No jestem, oj coś dziś źle ze mną, nie dosć, ze facet mi robi zakupy, to jeszcze warczę na niego.. poszedł dalej. Mała siedzi na podłodze i juz zaczyna marudzić, bo jej źle..
A swoja drogą jak Wy to robicie, że jecie i pijecie przy BB. Ja jak siadam, to herbata mi stygnie, a kanapki wysychają zanim skończę czytać i odpisywać.. a u Was? Końca nie ma!
Acha, ja sobie ustawialm, że mi wychodzi 40 postów na stronie, dzieki temu mam dopiero 480 stronę
A swoja drogą jak Wy to robicie, że jecie i pijecie przy BB. Ja jak siadam, to herbata mi stygnie, a kanapki wysychają zanim skończę czytać i odpisywać.. a u Was? Końca nie ma!
Acha, ja sobie ustawialm, że mi wychodzi 40 postów na stronie, dzieki temu mam dopiero 480 stronę
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nie wiem czy widzialayscie te zdjecia z porodow ale jak nie to zapraszam:-) Birth Story Diaries
Novaczka No wiesz,maz zakupy robi a ty jeszcze na niego krzyczysz no nie ladnie Faktycznie z tym licznikiem stron to tylko u tych co maja ustawione domyslnie dla forum to zbliza sie strona 2000
Novaczka No wiesz,maz zakupy robi a ty jeszcze na niego krzyczysz no nie ladnie Faktycznie z tym licznikiem stron to tylko u tych co maja ustawione domyslnie dla forum to zbliza sie strona 2000
Podziel się: