reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Właśnie siedzę sobie i czytam Wasze posty Zastanawiam się dlaczego tak późno znalazłam wątek o mamach siedzących w domu ze swoimi Skarbami:-) nie wiem tylko czy wkręce się w rozmowę bo moje maleństwo zasypia ok 23 no ale zobaczymy;-) Może mi się uda tu wkręcić na rozmowe jak moje Maleństwo będzie spało w ciągu dnia a ja będę pić kawkę Pozdrawiam

Magda witamy na forum :-D :-) :-)
widze ze Twoje dziecko chodzi spac o tej porze co i moje :tak: :-D
aa w dzien nie daje mi przy komputerze posiedziec:no: :-D

dziewczyny "Testosteron" suuupppeeeerrr film dawno takiego polskiego filmu nie widzialam :-D :-D :-D jak ktoras ma slaby pecherz to musi uwazac w trakcie filmu :-D :-D

Leika to jestesmy w tym samym wieku :tak: :tak: :-) ja tez mam 25 lat a z jakiego miesiaca jestes???

Witam w ten deszczowy poranek! Ja na nogach od 6:20:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Moje dziecko tak ładnie dziś spało, była szansa na dłuższe leniuchowanie rano to........ zadzwonił telefon:szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jakaś pani chciała porozmawiać z Jerzym:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: Obudziła mi dziecko:szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :szok: Taka byłam zła, że powiedziałam jej, że Jurek jeszcze śpi i proszę nam nie przeszkadzać:szok: :szok: :szok: :szok: Chyba komuś koło nosa zrobiłam:zawstydzona/y:
Teraz siedzę z kawą oczy na zapałki i .....SPAĆ MI SIĘ CHCE:sick:

MagdalenaSk witamy! Klikaj z nami jak najwięcej!

Witam moje kochane kobietki :)
Melduję się z kawusią do towarzystwa ;-)

MADZIA - witamy serdecznie. A ile ma twoja dzidzia?? Bardzo póżno chodzi spać, pewnie masz mało czasu dla siebie. Pisałaś że zaglądasz na forum, to jak już do nas trafiłaś to teraz już tak się wkręcisz że będziesz siedziała od rana do nocy z nami. Atmosfera jest tutaj wspaniała !!!!!!!!!!
Ja już się od tych babeczek uzależniłam ;-)a też niedawno je znalazłam :tak:

Wiecie co? Dobija mnie ta pogoda.:wściekła/y: Takie miałam na dziś plany:tak: i gdzie ja z dzieckiem pójdę w taki deszcz:wściekła/y:

reklama
Do góry