reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Novaczka mój zpamiętuje wszystko i nie mam pojęcia jak taką opcję wyłączyć:no: :no: :no: a czasami robię "porządek" w kompie i wtedy kasuję wszystko. A tak ogólnie to ja się na tym nie znam:tak:

Dobra idę spać. Ale najpierw dłuuuuuuga kąpiel.

Dobranoc dziewczyny! Śpijcie smacznie!

reklama
Kiedy wy tyle napisałyście??????????????:wściekła/y:
A ja nie mam Polsatu :(

Już mnie mąż woła i zaraz będzie :wściekła/y: że on na mnie czeka a ja w drugim pokoju siedzę ;-)

No nie wiem o co chodzi z tymi zdjęciami, uczę się przecież dopiero :confused:

Smacznego winka życzę NOVACZKA ;-)

Nom cyfre mamy, i nie mogę oglądać "Gotowe na wszystko" :-( :-( :-(

Ja też bym teściowej dziecka nie zostawiła, mieszkamy w jednym mieście a rozmawiamy chyba raz na 2 miesiące.

Aaaaaa jeszcze coś.......... Tylko błagam WAS nie dobijcie dziś do 2000 strony:-D :-D :-D :-D :-D

Jeszcze raz dobrej nocy życzę.

Mąż się na mnie pogniewa..
Sewa a jaką masz przeglądarkę? W avancie jest to bardzo proste i działa na wszystkie inne w komputerze. Obiecuje, ze sie rozejrzę i odpowiem, ale nie dziś.. Pozdrawiam i dobranoc.

Babeczki błagam idźcie już spać bo ja rano znowu będę musiała godzinę czytać co napisałyście ;-)

Ja już uciekam .
Przesyłam gorące buziaczki i życzę miłej nocki })i({

Mi i tak serce peka na sama mysl ze zostawie dziecko na trzy godziny:-:)-:)-(i wiem ze ona bedzie za mna plakac :-(Ale musze isc w koncu zrobic te wlosy:zawstydzona/y:A Babcia w razie co ubierze Vanesske i przyjda do fryzjera:tak:

reklama
Do góry