reklama
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Witam Właśnie siedzę sobie i czytam Wasze posty Zastanawiam się dlaczego tak późno znalazłam wątek o mamach siedzących w domu ze swoimi Skarbami:-) nie wiem tylko czy wkręce się w rozmowę bo moje maleństwo zasypia ok 23 no ale zobaczymy;-) Może mi się uda tu wkręcić na rozmowe jak moje Maleństwo będzie spało w ciągu dnia a ja będę pić kawkę Pozdrawiam
E
Ewcia81
Gość
Witam wieczorową porką!!!
Już chyba wszyscy sobie śpią,a ja pisze.
Tak wogóle nie dziękuję na te powodzonka o dzidzię(żeby nie zapeszyć))). No i oczywiści jak to napisane wcześniej zostało BIERZCIE PRZYKŁAD ZE MNIE,hehe ( może ktoś dołączy do starań o baby).
SEWA- ja uczę matematyki i informatyki, studia skończyłąm w 2005 roku.
A co do mężów to mój też wyjeżdża, myśle,że podobną sytuację mamy.Mój w Belgii pracuje jako kierowca tira.
WerEla- studiowałąm matme z informą.
A do pracy złożyłąm podania,bo jak się nie uda z dzidizusiem to musze cosik mieć jakąs prace potem.
Bo wiesz u mnie jest tak,że jak ja coś mocno ale to mocnio chcę to mi nie wychodzi i boję się ze teraz też tak bęzie,ale jak ja już to napisałąm NIC NA SIŁĘ.;-)
DOBRANOC,UCIEKAM,BO JUTRO MAM Z RANA CHRZEŚNIAKA DO PILNOWANIA.
DO JUTERA KOBIAŁKI.
Już chyba wszyscy sobie śpią,a ja pisze.
Tak wogóle nie dziękuję na te powodzonka o dzidzię(żeby nie zapeszyć))). No i oczywiści jak to napisane wcześniej zostało BIERZCIE PRZYKŁAD ZE MNIE,hehe ( może ktoś dołączy do starań o baby).
SEWA- ja uczę matematyki i informatyki, studia skończyłąm w 2005 roku.
A co do mężów to mój też wyjeżdża, myśle,że podobną sytuację mamy.Mój w Belgii pracuje jako kierowca tira.
WerEla- studiowałąm matme z informą.
A do pracy złożyłąm podania,bo jak się nie uda z dzidizusiem to musze cosik mieć jakąs prace potem.
Bo wiesz u mnie jest tak,że jak ja coś mocno ale to mocnio chcę to mi nie wychodzi i boję się ze teraz też tak bęzie,ale jak ja już to napisałąm NIC NA SIŁĘ.;-)
DOBRANOC,UCIEKAM,BO JUTRO MAM Z RANA CHRZEŚNIAKA DO PILNOWANIA.
DO JUTERA KOBIAŁKI.
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Witam Właśnie siedzę sobie i czytam Wasze posty Zastanawiam się dlaczego tak późno znalazłam wątek o mamach siedzących w domu ze swoimi Skarbami:-) nie wiem tylko czy wkręce się w rozmowę bo moje maleństwo zasypia ok 23 no ale zobaczymy;-) Może mi się uda tu wkręcić na rozmowe jak moje Maleństwo będzie spało w ciągu dnia a ja będę pić kawkę Pozdrawiam
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Witaj Ewcia A ja myślałam że wszystkie mamy już śpią
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Okia to ja też zmykam Papa
E
Ewcia81
Gość
Witaj magdalenka, chyba jesteś nowa co??
Nasz wątek już długo jest i serdecznie,ależ bardzo serdecznie zapraszamy,bo są tu super kobiałki i wyjątkowa atmosfera.
pozdrawiam.
Nasz wątek już długo jest i serdecznie,ależ bardzo serdecznie zapraszamy,bo są tu super kobiałki i wyjątkowa atmosfera.
pozdrawiam.
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Jestem nową forumowiczką bo w sumie niedawno znalazłam i to na dodatek przez przypadek tą stronę Odkąk jestem zalogowana to wpadłam w uzależnienie hehe i zaglądam tu kilka razy dziennie
E
Ewcia81
Gość
AAA co ja widze Magdalena my już się troszke spotkałyśmy na hooby-druty,ty napisa.łąś że też cosik dziergasz.
Pozdro,dobranoc juz lece dow yrka.
Pozdro,dobranoc juz lece dow yrka.
reklama
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
chiba jakaś pomyłka nic nie dziergam i nie byłam na hobby Ale wszystko przed nami i chętnie Was poznam To ja też idę się plumkać i spać papa
Podziel się: