reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Za oknem slonce i niemal bez chmurne niebo:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-):-):-):-):-):-)Trzeba sie cieszyc bo to dzis ostatani dzien takiego slanca:wściekła/y:My spalismy do 7:20:-)
Pycha ja sie przylaczam ale z kakaem bo wlasnie sobie je zrobilam na sniadanko:tak:
sewa ale przygoda a moje dziecko tez tylko patrzy jak zwedzioc butelke od piwa:tak::-D
A i zapomnialalm napisac ze u mnie w domu jest myszka:baffled:

reklama
Pycha sama nie wiem ktory wozek lepszy ale cos mi bardziej ten pierwszy pasuje:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:Tylko nie wiem ile on wazy bo chyba nie podali wagi:confused::confused::confused::confused: I ta budka z tylu otwierana na upaly to jest dobra rzecz:tak:

Moze sie tak zdarzyc ze ktoregos dnia mnie nie bedzie bo mi monitor siada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry::sick::sick::sick::sick::-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok:
Pranko sie skonczy to je powiesze na dworku i zaraz zmykam do sklepu na zakupy:tak:

Dzień doberek! My dziś na nogach od 6:45. Za oknem słoneczko:cool2: :cool2: :cool2: i zaraz wypalamy na spacerek i zakupy.

Wszystkiego najlepszego dla Łukaszka od forumowej ciotki klotki i Jędrusia!

Pycha co do wózka to i jeden i drugi jest fajny.:tak: Ale jak patrzę na ten drugi i widzę, że waga jego to tylko 4,5 kg. to jakoś mi się wierzyć nie chce:baffled: :confused: :baffled: :confused: bo ja taki niedowiarek jestem, a ten wózek wygląda mi na taki dosyć masywny. :tak: Ja zdecydowałabym się na ten pierwszy. chyba jednak bardziej mi się podoba, a 5,5kg to nie jest dużo jak na wózek.

Uciekam teraz. Pojawię się pewnie jak mały uśnie. Miłego przedpołudnia życzę. Pa!

Hejka:-)
Ja już po kawce, bo koszmarną noc mieliśmy:no:. A już bywało tak fajnie. Dzisiaj w nocy Kuba budził się często, a od 23-24 mieliśmy koncert. Już sama nie wiem, czy to przez katar, czy zęby, czy co:baffled:. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już po staremu. I że ten cholerny katar się szybko od niego odczepi:eek:.
Pycha - z tych dwóch fajniejszy wydaje się Baby Dreams, moja sąsiadka ma podobny (tylko inny model). Jedyna rzecz, która mnie by nie pasowała, to bardzo małe kółeczka, ale to chyba większość parasolek już tak ma.

reklama
Hej Dziewczyny potrzebuje pilnie pomocy.
W jaki sposob najszybciej zwalczyc katar . Mam katar taki ze nie moge oddychac:wściekła/y: a L4 Jeszcze nie moge wziazc. Prosze pomozcie moze macie jakies sprawdzone sposoby.........

Do góry