reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Alez dzisiaj napisalyscie :-D :-) :-)
My juz po pierwszej imprezie :-) jutro druga :-) a ja juz padam z sil :-) :tak: jak znajde chwile wkleje jakies zdjecia
Lenka wybrala ksiazeczke a potem kieliszek wiec albo bedzie opijac swoje literackie dziela albo po alkoholu bedzie pisala wielkie dziela :-D :-D wybieram opcje pierwsza :-D :-D

dziekuje bardzo za wszystkie mile zyczenia urodzinowe dla Lenki :-) :-) :tak: :-)

Wszystkiego najlepszego dla EMILKI I OLIWIERA z okazji ukończenia 2-go roczku:-):-):-):-):-):-):-)

urodziny.gif
kwiatki_czerwone.gif

Witam:-)
U nas dzisiaj ładna pogoda (na razie), mam nadzieję, że w porze spaceru też tak będzie, bo ostatnio zawsze uciekamy przed deszczem:baffled:.
Dziewczyny, czy wasze dzieci też tak nie lubią odsysania glutków z nosa:confused:. Mój drze się jakbym go ze skóry obdzierała:eek:. Sąsiedzi sobie pomyślą, że dziecko maltretuję, a ja tylko walczę z jego przytkanym nosem:baffled:.

Witam! U mnie od rana piekne slonce:cool2: Ale nie stety nie na dlugo bo zapowiadaja deszcz i juz jakies chmury widac:baffled: Moze zdaze jeszcze wyjsc na spacer ale musze sobie wlosy wysuszyc:tak: termometr przez chwilke pokazywal na zewnatrz 23 stopnie:tak:

Witam mały łazi mi pod nogami i chyba zaraz zmyknę.U nas pada od rana i jest paskudnie a do tego mam @.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA EMILKI I OLIWIERA Z OKAZJI URODZIN

reklama
Do góry