reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My tez w sobote mamy impreze ...jak pomyślę sobie o gotowaniu i pieczeniu to już mnie trzęsie :wściekła/y: :baffled: :eek: :dry: :baffled:

do jutra ide pocieszyć moją płaczacą córcię

Dziekuje za odpowiedzi:tak: Ten drugi domek chyba kupie ale jeszcze dokladnie popatrze czy nie ma jakiegos innego,podobaja mi sie wlasnie takie co sie same rozkladaja:-D :-) :tak:

Iwonka z tego,co wiem ciasto to nazywa sie w tlumaczniu na polski "trwala", mam nadzieje, ze raczej bez wlosow:tak: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-)
Erik dostal wczoraj od sasiadow stolik wielofunkcyjny chicco i sie nim zachwycil:tak: caly czas cos tam przy nim majstruje i naciska:tak: woz strazacki z pileczkami, tez mu sie chyba spodobal, bo sie rzucal na te pilki caly czas:tak: :laugh2: :laugh2:

Proszę kliknąć na ikonę 'Szybka Odpowiedź' w poście powyżej aby aktywować Szybką Odpowiedź.
Jakies dziwne rzeczy sie dzieja mi na bb:dry:
aga my tez mamy ten stolik bo kupilismy na urodzinki Vanessy:tak: Do tej pory sie nim bawi i jest nim zachwycona.Teraz to zdejmuje blat i wlazi na ten stolik i stoi na nim:szok: :-D :-D :-D

reklama
Do góry