reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha To juz nie pierwszy raz kiedy Majka nie spi w dzien? Moja by nie wytrzymala,kiedys myslalam ze juz nie pojdzie spac a po 16;00 usnela mi na podlodze:szok: :-D

Vanessa na plasteline jeszcze jest za mala moi zdaniem bo by ja w mig zjadla:szok: :-D Ale zakup kredek dla niej to niestety dla mnie nie jest wesoly bo mam juz pomalowane sciany,panele i stol:szok: :dry:

Pycha To juz nie pierwszy raz kiedy Majka nie spi w dzien? Moja by nie wytrzymala,kiedys myslalam ze juz nie pojdzie spac a po 16;00 usnela mi na podlodze:szok: :-D
to już drugi raz i pamiętam że tym pierwszym razem nie było tak źle, zobaczymy, a ona tak sama z siebie to raczej nie zaśnie, w każdym bądź razie nigdy jej się to nie zdarzyło :-)

Mam problem z kompem.:-( Czasami minie 10 minut za nim otworze strone z naszym watkiem:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Wyskakuje mi taki komunikat PROGRAM INTERNET EXPLORER NIE MOZE OTWORZYC MIEJSCA INTERNETOWEGO......................OPERACJA PRZERWANA.:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: musze kliknac OK i pokazuje sie biala strona Nie mozna wyswietlic strony.Biore wstecz i tak czasami w kolko:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Iwonka - takie i różne inne problemy są przy przeglądarce Internet Explorer, najlepiej zainstaluj sobie Mozillę Firefox i będzie ci wszystko lepiej działało. Przy przeglądarce IE nie chcą też działać zamieszczone linki, a przy MF zawsze się otwierają. Ja mam w kompie obie przeglądarki, ale zawsze używam Mozilla.

IWONKA zgadzam sie z zuza ja tez mialam wieczne problemy teraz mam mozille i jest ok

co do drzemek to moja mala probuje sie przestawiac na jedna dziennie juz dwa razy tak spala
ale jeszcze nie zawsze a zeby nie bylo zadnej drzemki to wykluczone

reklama
Niewiedzialam ze mozna miec dwie przegladarki:confused: Mam speca to go poprosze zeby mi zrobil porzadek z tym kompem bo ja sie wogole nie znam:no: :tak:

Do góry