reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas też pada, ale deszcz:-(. Na spacerze nie byliśmy i mały trochę się nudzi. Teraz robi bałagan w pokoju siostry;-):-D.
Noelia - to chyba macie pierwsze oznaki buntu:baffled:.

ZUZIA JA MYŚLAŁAM ŻE BUNT JUZ PRZESZLIŚMY ,TAKI LEKKI :tak: :-D :-D ALE CHYBA SIE MYLIŁAM :baffled:

Ale teraz jest inaczej ,ona jakby odkryła ze tez ma coś do powiedzenia ,np.gazety wszystkie są jej ,a ja muszę sie jej prosic żebym mogła poczytac ,tłumacze jej że tylko porzyczyłam ,poczytam i jej oddam ,:wściekła/y: :-( :szok: :dry:

HEY
dziewczyny ja tak szybko wpadłam sie przywitac:tak: puki mały spi,i zaraz biore sie za dalsze pakowanie została mi jeszce łazienka i kuchnia ale z kuchni to zaduzo nie biore :-)
talerze oddaje kumpeli,gary ida na smietnik:tak:

ale najgorsze jest to ze jak jutro odetna mi kompa to przez pare dni nie bede mogła zagladac:szok: :wściekła/y: :-( dopuki nie załoze na nowo:dry:

a pozatym to jak oddałam w piatek małego do mamy tak w sobote musiałam jechac:tak: bo strasznie mnie wołał i chodził do drzwi wejciowych:-(
a teraz juz spadam do roboty dalej

pozdrawiam was serdecznie i bede myslec o was i tesknic za wami :-(

Ale pogoda chwilę grad ,potem deszcz i koniec i znów grad deszcz i koniec ..ale jak Emi sie wyśpi pojedziemy do sąsiedniego miasteczka za wózeczkiem sie rozejrzeć:tak:

Brenda - przeprowadzaj się szybciutko i wracaj do nas:-). Hi, hi, parę dni bez BB, to musi być traumatyczne przeżycie;-):-D:laugh2:.
Noelia - widzę, że mała już was nieźle wyszkoliła;-). Jak to dzieci potrafią sobie rodziców wychować:-D. Trzymam kciuki, żeby buncik został szybko stłumiony:tak:.

Moj skarb tez wstal ale cosik nie w sosie:no:
brenda synek tesknil za Toba bardzo i dlatego ja swojej jeszcze nikomu nie zostawie bo ona i z tata swoim by nie posiedziala dlugo;-) Czekamy na Ciebie jak sie zameldujesz z nowego miejsca:tak:

No my też nie byliśmy na spacerze, bo pada i pada... :-(

Iwonka, a na Grecji też się znasz? ;) Bo my w wakacje Grecję planujemy, mały będzie miał roczek.

reklama
Hi, my juz po spacerku i obiadku, a teraz syn z tatusiem wariuja:tak: :laugh2:
U nas sie wypogodzilo i swieci slonce, ciekawe jak na dlugo.:confused:
Brenda, zycze szybkiej i bezstresowej przeprowadzki i wracaj do nas szybko:tak:
Noelia, mala spryciula z tej Twojej Emilki:tak: ;-) :-D

Do góry