reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kacper na szczęście ma spanie w dwóch porcjach.Właśnie jest ta druga porcyjka.Jesteśmy po spacerku,była piękna słoneczno-wiosenna pogoda:tak: :tak: :tak: .Niestety tylko przez godzinkę...potem zrobiło się zimno i mokro...to my wio do domku-zupka ,kupka i spanko.
Chwila oddechu i dalej walczymy na froncie.Nasz tato wraca dziś dopiero wieczorkiem:szok: .Chyba też wyciągnę swoje zwłoki na chwilkę.Jak znam życie to zaraz Kacper się obudzi.Radar ma jakiś czy co?

reklama
Tez juz po spacerku jesteśmy ,jeszcze chwilke Emi z dziadkiem poszła ,a ja jej szybko naleśniczka zrobiłam z wedlinka, serem żółtym ,i topionym ,zjadła pół ,więc sie najadła ,...ostatnio jakos mi grymasi przy jedzeniu ,więc troszke musze wymyślać

Ja tez czasami sie wyciągne jak Emi śpi ,ale nigdy nie śpię tylko leżę i gazetki sobie poczytam,albo tv oblukam:tak:

Donatella masz racje z wychowawczym ,posiedz sobie z synkiem w domku ,to ważny etap życia dla dziecka i dla ciebie:tak: :-) :-)

Witam po poludniu, w koncu przezylam wizyte u dentysty, mam jeszcze tylko jedna tylko na zalozenie plomby:tak: :-)

Erik sie cos bardzo zbuntowal, daje buzi wszystkim swoim misiom,a nam nie chce:tak: ;-)

aga juz sa suwaczki:tak: ale od rana ich nie bylo u was:no:
Chyba i ja sobie i dziecku zrobie zaraz nalesniczka:-p Straszniemi sie chce jakos dzisiaj spac a na spacerku nie bylismy bo caly dzien snieg padal i to porzadny:baffled:

Iwonka - to ładnie was zasypało:eek:. U nas ani śladu śniegu:happy:.
Naleśniczki robiłam wczoraj na kolację, część z dżemem, część z serem i Karola zjadła trzy. Ja zawsze robię na dwie patelnie, żeby było szybciej.
Jejku, chyba wykorkuję, zanim mój mąż przyjdzie z pracy:-p. Ale mu dobrze, przyjdzie na gotowe, jak dzieciaki będą już wykąpane i w łóżkach:baffled:.

Zuzia ja sie ciesze, ze moja mama jest, to mnie odciaza podczas nieobecnosci meza:tak: Teraz wiem, jak to jest dobrze, jak ma sie przynajmniej godzinke tylko dla siebie:tak: ;-)

Nalesniki zjedzone a Vanessa zjadla 2! :-D Teraz oglada bajke i pozniej szykujemy sie do spanka a ja na serial:tak: a sniegu to multum padalo ale dobrze ze jest w miare cieplo to powoli ginie:tak:

Emi połozona i ja sie zaraz kimne ,Emi pewnie spac jeszcze nie będzie, to ją do siebie wezmę, to sie troszke powygłupiamy ,:tak: :-D :-D chop w robocie jeszcze ale niedługo przyjdzie:tak:

reklama
Do góry