reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aga Super:tak: Do wakacji bedzie z Ciebie laska:tak: ;-) :-) :happy:
Pycha Fajne zdjecia :tak: Moja tez zaczyna zakladac nasze byty czy kapcie na swoje male stopki:-D :-D :-D
A my dopiero teraz wrocilismy z drugiego spacerku:tak: Jak mowilam tak zgrabilam trawniki w ogrodku a Vanessa znalazla sledzia od namiotu i doslownie zaczela dzgac resztki balwanka a w sumie mala gorke z niego z ostatkami sniegu:-D :-D :-D Trzeba bylo wykorzystac taka dosyc ciepla pogode bo juz mrozy ida podobno :tak: choc nie wszedzie :baffled: ale ja sie zalapuje na te minusy:dry:
sewa jak ja czegos boje sie prac w pralce to chociaz jak jest wlasnie ciezkie od wody to chociaz na chwilke wkladam na odwirowanie samo i szybko zaraz wylaczam pralke:tak:

Witam
dziewczyny przestancie tyle klikac bo nienadazam.......co z tego ze wszystko przeczytałam ale mam metlik w głowie i nie wiem co ktora napisała:-p
Aga podziwiam 11 kg to super wynik>>>rozumiem ze wysłałas je do mnie do gdanska:-)

a z tymi psimikupami to jest wszedzie,u nas w gdansku był juz nakaz sprzatania i co z tego wszyscy to olali

Iwonka a ty jak juz tak szalejasz z ta miotła to przylec tez do mnie :laugh2:
Pycha ale twoja pannica jest fajniutka:happy:

a z pozadkami w domu to u mnie to samo codziennie odkurzanie....moj maz sie smieje ze przesadzam ze jest czysto a ja sprzatam:confused:
cały czas twierdzi ze Dom dla nas ,a nie my dla domu:baffled: ;-)
my tez po spacerku ale pogoda bleeee wieje wiatr i ciagle mrzy deszczyk

PYCHA fajne fotki powinnas powysylac na konkurs:-) twoje dziewcze ma szanse na udzial w reklamach tylko musisz sprobowac

AGA to moze jak juz nie masz tych 11kg to chociaz z 5kg przesliuj mi przydaloby sie:-)

SEWA dzis juz nie spie bo na nocke nie ide dopiero w czwartek na rano wiec stwierdzilam ze wole spokojnie sie wyspac w nocy niz teraz jak dzieciaki halasuja:-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Nawet Nie Chce Mi Sie Spac

reklama
A ja dzisiaj tylko ciagle jem:tak: Ale tez moge sie pochwalic:tak: Moja waga w koncu zaczyna isc w gore:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Do góry