reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Na samej gorze w rozowym pasku zadan gdzie masz WYLOGUJ SIE,SZYBKIE MENU ITD jest tez GALERIE(Beta)
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
ZUZIA1 no niestety czasem tak bywa dlatego ze mamy tylko jeden pokoj a jak go mam na sile bic to wole sama posprzatac przynajmniej szybko i bez halasu
IWONKA 2006 dzieki
IWONKA 2006 dzieki
Pycha
mama Mai i Marty
hej dziewczyny,
u nas też ciągle bajzel, porozrzucanymi zabawkami to się nie przejmuję, po prostu wieczorem jak Maja idzie spać to powrzucamy do kartonu i kosza,
ale najgorszy, tak jak pisała iwonka, to jest kurz na panelach i podłoga w kuchni, bo Maja próbuje samodzielnie jeść, więć ciągle ją zmywam, bo ciągle sie klei , acha .... i jeszcze podłoga w łazience, bo mój mąż tam się rozbiera z ubrania roboczego i zawsze mu jakieś gruzy wylatują albo resztki drucików itp.
a my dziś bylismy na długim spacerku, w parku jest pięknie biało od śnieżyczek :-) (szkoda że nie wzięłam aparatu :-() dziś u nas normalnie wiosna
i musze sie pochwalić, że kupiłam Mai rowerek za 45zł, używany w super stanie, stabilny, z małymi bocznymi kółkami odkręcanymi, no po prostu super okazje trafiłam
u nas też ciągle bajzel, porozrzucanymi zabawkami to się nie przejmuję, po prostu wieczorem jak Maja idzie spać to powrzucamy do kartonu i kosza,
ale najgorszy, tak jak pisała iwonka, to jest kurz na panelach i podłoga w kuchni, bo Maja próbuje samodzielnie jeść, więć ciągle ją zmywam, bo ciągle sie klei , acha .... i jeszcze podłoga w łazience, bo mój mąż tam się rozbiera z ubrania roboczego i zawsze mu jakieś gruzy wylatują albo resztki drucików itp.
a my dziś bylismy na długim spacerku, w parku jest pięknie biało od śnieżyczek :-) (szkoda że nie wzięłam aparatu :-() dziś u nas normalnie wiosna
i musze sie pochwalić, że kupiłam Mai rowerek za 45zł, używany w super stanie, stabilny, z małymi bocznymi kółkami odkręcanymi, no po prostu super okazje trafiłam
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
My tez bylismy na spacerku a teraz klade dziecko spac.
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?Ja tez musze sie rozejrzec za jakims rowerkiem na wiosne
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?Ja tez musze sie rozejrzec za jakims rowerkiem na wiosne
Pycha
mama Mai i Marty
Pycha a gdzie trafilas taka okazje?
a przypadkowo, bo byłyśmy w parku, a obok parku jest taki nasz bazar i tak z daleka patrze, że stoi coś kolorowego, poszłyśmy, zobaczyłysmy, wypróbowałysmy i kupiłyśmy :-) na wiosnę będzie jak znalazł
Pycha
mama Mai i Marty
A co w końcu z tym zamówieniem na allegro? Dostałaś?
wczoraj dostałam
to moja Maja dzis na spacerku wzięła do ręki psią kupe na szczęście miała rękawiczki, które od razu pozsły do śmietnika
reklama
Podziel się: