reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!My spalismy do 7:30:tak: Ale ja tez odrazu nie wstaje z loza tylko wlaczam bajki i jeszcze sie wyleguje ile mi dziecko pozwoli bo ona siedzi na lozku i do poki mi nie wsadzi tez czegos do oka lub buzi to jest szansa na leniuchowanie:-D :-D :-D
sewa nawet nie pytaj bo ja ciagle sprzatam a najgorsze sa panele bo one non stop sie kurza i brudza a dywanow nie mam:wściekła/y: :no: :baffled: :dry:
zuzia mojego tez by to niczego nie nauczylo.Ja nie wiem:eek: Mi by uszy uschly jakby mi ktos w kolko powtarzal nie klac tego tu tylko tam:szok: Ale mojemu R widocznie to nie przeszkadza:baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :no: ;-)
noelia No wlasnie widzialam ta galerie ale nie wiem o co tam chodzi:no: :confused: :confused: :confused:
Ola k Trzymam kciuki za synka i Ciebie ;-) :tak:

reklama
Dzień doberek wszystkim.

My niedawno wypełzliśmy z wayrko,bo niedługo będziemy mięli gości,przyjdzie kuzynka z dzieckiem chłopaka,ale on ma 8 lat,chociaż mój Mati bardzo dobrze się z nim dogaduje,lepiej jak z dziećmi w swoim wieku.

Sewa ja tez mam non stop bałagan,pomomo,że także non stop sprzątam,mati non stop wszystkei zabawki u mnie w pokoju dużym wywala,ja pozbieram a on za 5 minut wywali klocki,misie,kredki,itp no i takw kółko,ja chodze i zbieram non stopa,aż do bólu i nerwów:wściekła/y: :wściekła/y:

Iwonka moje też jakoś dziwnie,ale czytałam,że one się jakoś później aktualizują,że troche później niż dzięń wypada obecny(nie wiem dlaczego:confused: :confused: :baffled: ).

zuzia A jakie mleko w koncu zaczal pic Kuba:confused: Bo juz nie karmisz wogole piersia:confused:
Że zaczął pić, to za dużo powiedziane. Kuba pije mleko tylko w nocy (np. dzisiaj o 5.00). Jest głodny, bo w dzień mało je i chyba dlatego pije. A teraz właśnie próbowałam mu dać przed spaniem i nic z tego:no:. Daję mu Bebiko bananowe. Raz też zdarzyło mu się wypić w nocy kaszkę mleczno-truskawkową. A wczoraj wieczorem zjadł łyżeczką prawie całą porcję tej kaszki, więc jest jakiś postęp.

SEWA ani sobie nie wyobrazasz jakich mam kochanych chlopakow za mnie zrobili to co bylo do zrobienia a ja dwie godz drzemalam w magazynienawet poszukali mi koca i mnie nakryli a teraz wlasnie przerzywam gehenne i radio mam na maksa moze to cos da

reklama
Dziewczyny ja od wczoraj mam totalna olewke w stosunku do zabawek a jak powiem starszemu synowi zeby posprzatal to mowi ze jest zmeczony a ja nie mam sily na sprzatanie
IWONKA2006 o jakiej galerii piszesz bo chyba ominelam ten post w czytaniu

Do góry