reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasia wszystkie Gerbera miały mąke ryżową, Bobovity kilka było bez. Ale przez dwa lata może z tym coś zrobili. Od roku już nie zaglądam na te pułki ;D ale może znów będę... Bardzo bym chciała!

reklama
Magdalenka pisze:
Joasia wszystkie Gerbera miały mąke ryżową, Bobovity kilka było bez. Ale przez dwa lata może z tym coś zrobili. Od roku już nie zaglądam na te pułki ;D ale może znów będę... Bardzo bym chciała!

chyba juz cos z tym zrobili............

a z Twojego postu wnioskuje, ze starasz sie o dzidzie............mam nadzieje, ze sie uda!!!!!

Pyska super :) ciesze sie ze aparacik jest ok ;D

redMayka pisze:
rany dziewczyny musze sie pochwalic. juz wam pisalam, ze w lipcu planujemy slub...no i wlasnie dowiedzialam sie, ze dostaniemy wlasne M w prezencie slubnym i to odrazu 3 pokoje. teraz mamy sobie znalezc, takie, ktore bedzie nam odpowiadalo (metraz, lokalizacja, no...wogole wszystko), a w lipcu przeprowadzka.

wielkie GRATULACJE !!!! :)
a ja juz po 1 praniu , psiataniu , obiadek naszykowałam , Jasio lulka , spadam powiesic pranie i zaraz zasiade czytac zaległosci ::) a potem na spacerek :)

a zapomniałabym ...kupiłam dzisiaj rano Jasiowi fotelik do auta :p jak zwykle na allegro ::) :p

....pewnie jakbym mogła to kupywałabym tam też chleb i mleko codziennie rano ::) :p

Hej mamuśki
ja też objadek mam dziś skromnie tylko zupka ogórkowa z grzankami.Mój mąż nie przepada za zupkami ale jak grzanek dorobie to nawet zje ze smakiem  ;)
Biedronka my nacieliśmy się raz na allegro i 200 zł poszło, :-[ :-[ więc teraz troszkę przystopowaliśmy, a jak już to dokładnie sprawdzamy gościa
Redmayka ja też chcę taki prezent do kogo mam się zgłosić???

reklama
A co do słoiczków to ja też się wypowiem.
Ja traktuję słoiczki jako sosik do dania głównego mojej niuni.Gotuję wtedy ziemniaczka z brokułkiem czasem jeszcze z marchewką potem to rozgniatam z masełkiem i na to danie ze słoiczka tak ok pół z niego .Lub gotuję ryż razem z kaszą jaglaną albo inną kaszą i na to też ze słoiczka.Ja jestem zadowolona że je kaszę i warzywka a ona bardzo lubi smak tych dań ze słoiczka.ale robie to średnio raz w tygodni a tak sama jej gotuję ;) ;) :p

Do góry