reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkie mamuśki:tak:
Wczoraj moje dziecie postanowiło że będzie nam towarzyszyć do 23.00 :baffled:Z mężem puściliśmy sobie film na DVD ale za wiele z tego oglądania to nie było gdy obok bryka 20 -m-czny urwis.:baffled:
A dziś jak gdyby nigdy nic wstała o ósmej. Ja już naprawdę nie wiem skąd to moje dziecię czerpie energię.
Ogólnie to się podłamałam bo zamiast przed wczasami zamienić się w nimfe i wodzić na pokuszenie;-) ja przytyłam:szok: I efekt jest taki że do wyjazdu zostało dwa tygodnie a ja nie mieszczę się w rzadne spodenki a letnie bluzeczki wyglądają na mnie jak z młodszej siostry:szok: Sama jestem na siebie wściewkła:wściekła/y: Zaczynam szybką dietę: zero kolacji, śniadanie tylko z jednej kromeczki a na obiad tylko jedno danie i długie piesze spacery z dzieckiem.

hej ale coś tu dzis cicho :no:

my dziś mieliśmy jechac na zakupy, ale przyszły 2 kolezanki więc posiedzieliśmy, wypiliśmy kawkę i winko, potem poszliśmy na spacerek,

Witam po dwóch dniach prawie mojej nieobecności,wszystko już nadrobiłam,he:tak: :-)
Ach te wyjazdy,rodzinki,non stop gdzieś byłam i mnie dlatego nie było,dzisiaj też wróćiłąm niedawno,już mam dosć na cały tydzień.

Iwonka co do zębów 5-piątek, to ja nie apmiętam kiedy małemu wyszły,bo jemu wychodziły tak po cichutki cyzli nie jęczał i nie wiedziałam nawet kiedy mu wyszły.

Ola no to trzymam kciuki jutro za synka,podobno to boli dzieciaczka.
Boże mam nadzieje,że mój nie będzie miał kłopotów z siusiakiem,(tfu tfu narazie nie ma i jest wszytsko oki).

Moje slonko spi a ja sie rozpedzilam serial ogladac a tu nie ma dzisiaj:no: :wściekła/y: I co ja bede robic:confused: :eek: :dry: Ja mam dzis jakis smutny nastroj przez caly dzien,wogole mnie wszystko wkurza:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Iwonka no to faktycznie mamy blisko - my na rogu Malborskiej i Kondratowicza :-) Mam nadzieję, że rzeczywiście uda się kiedyś spotkać - ale by było super!!

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że ta stulejka Maksia nie będzie wymagała ostrej interwencji... nasza pani doktor posługiwała się też terminem "sklejka" co podobo oznacza przyklejony napletek bez jak to określiła "charakterystycznego przewężenia w przypadku stulejki".
Jutro dam znać jak poszło.

Też jestem rozczarowana brakiem M jak miłość (kto to widział żeby tak wystawić wierną widownię! ;-) ) i tymczasem będę grać z mężusiem w Cywilizację :-) Miłego wieczoru!!

reklama
Do góry