reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
IWONKA2006 teraz do pracy ide dzis na nocke jak wytrzymam cala noc to bedzie szok, chyba ze chlopaki pozwola mi kimac w magazynie na paletach:-) , chlopakow mam fajnych to moze zgodza sie

Jeszcze nie wiem jak wytrzymam ale mam nadzieje w moich chlopakach ktorzy ze mna pracuja ze pozwola mi podrzemac w magazynie. A co do kawy to dzis juz zadnej nie rusze bo zoladek mi zaczyna siadac:-(

sylwia, na niespanie, najlepsze jest wyspanie, niestety ;-)

Witam sie w nowym tygodniu, mały dał mi w nocy popalić, także ja również ledwo przytomna jestem...

Byliśmy na roczku u mojej siostrzenicy i nie było nas długo a tu jak zwykle zaległości co nie miara.Ale mam czytania.
Zrobiliśmy niespodzianke mojej siostrze i jej rodzince i wpadliśmy(mam nadzieje)nieoczekiwanie o 4.30 rano w dzień pierwszych urodzin ich małej.Hehe mówiła,że impreze robi na 4(jej chodziło o 16 ale mówiła czwarta) więc spóźniliśmy się tylko pół godzinki.Całą noc jechaliśmy no ale było warto.
Ide czytać co tam napisałyscie przez ten czas co mnie nie było.

Jak tu sie wyspac jak maz wraca o 15stej :-( z pracy a mama daleko:-( , tesciowej na szczescie nie mam:-) , a dziecie samopas nie moze byc jeszcze jest za male:no:

My już po spacerze, na którym wymarzłam:baffled::eek::-p. Ale Kuba zadowolony i to się liczy:tak:.
Sylwia - współczyję bidulko, ja już bym chyba padła:eek:.
Sewa - ładny suwaczek;-). To już teraz wiemy ile latek ma Twoja pociecha.
Zielona
- wpadnij do mnie i też coś wyprasuj;-):-D. U mnie góra prasowania rośnie, ale zabiorę się za to, jak już nie będziemy mieli w czym chodzić:-p.
Vici - siostra musiała być nieźle zaskoczona, jak was zobaczyła w drzwiach o tej porze:szok::laugh2:.

reklama
oj współczuję wszystkim niewyspanym :-(

ja na szczęście wyspana i rześka :happy:

ja juz po zakupach, mała była u babci, teraz śpi a ja muszę zmyć górę garów :wściekła/y: i zrobić obiadek, bo dzis u nas fajnie ciepło więc zaraz po obiadku wybywamy na dworek

vici ale niespodzinka :szok: :-D

Do góry