reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! My spalismy do 7:00 jak co dzien:wściekła/y: Mimo ze kolo 22 Vanesska poszla wczoraj spac:dry: Swieci piekne slonce i zastanawiam sie co tu dzisiaj robic:confused: Mamy zaproszenie od tesciowej na obiad ale nie chce mi sie za bardzo jakos jechac:no: :baffled: :dry: ale zobaczymy:confused:
Aga gratulacje dla dzielnego synka:tak: :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
hey dziewczynki
ja tez dzisiaj padam:eek: mały daje wycisk wczoraj zasnoł po 21 a o 22 zerwał sie z wielkim płaczem i w nocy z 3 razy wstawałam i tez podejrzewam ze od zabkow:-(
teraz juz drzemie spokojnie sobie
Aga brawa dla synusia :happy:

hEJ

Ale dziś padnięta jestem ,cos zjadłam nie takiego i zaczeło sie bllleee ,w ogóle nie spałam ,i teraz ledwo sie poruszam

Oliweczka ,ja tez całą pipcię dokładnie myłam ,żadnego sladu kupki nie mogło być ,:no: ponoc nie powinno sie tam myć ,ale zupełnie nie rozumiałam dlaczeo ,Emi zawsze miała tam pełno kupki ,i zawsze myłam do czystości :tak: :-)

chyba jutro sie odezwe jak na nogi bardziej stanę:happy: :sick:

Ladnie Wasze dzieci chodzą spać... a ten mój mami synek beze mnie w nocy nie uśnie... więc chodzmy spać razem, koło północy... a tak chciałabym mieć choć wolne wieczory :(

Witam w niedzielę!

Witam!
jestem troche zdechława bo przyplatał mi sie katarek i mam wszystkiego dosc:-(

jutro jade porozgladac sie za wokiem i mam do was pyt czy ktoras z was ma wozek tako bo zaczełam sie nad nim zastanawiac

Dzień dobry w ten piękny dzionek.
My kawe pijemy,mały dał mi pospać do 10,sam też tak spał.
Boże ząbkowanie:szok: ja juz tego nie pamiętam,ale pamiętam pierwszy zab jak się małemu wyrzynał to była masakra,od 1 w nocy do 7 rano non stop wył-tragedia.Ale juz ma wszytskie i to dobrze.

Iwonka my też mamy od teściowej zaproszenie,ale jakoś też mi się nie chce ruszać tyłka z chaty,szwagierka mnie ciągnie,że ona pojedzie swoim autem,a ja tylko obok z małym,bo kierować to mi się nie chce 70km.Lenia mam jakz wykle przy niedzieli.

Miłego...

Magda - polecam spacerek :-)
My właśnie wróciliśmy z bardzo miłego, dwugodzinnego spaceru po parku. Jest piękna, iście wiosenna pogoda :)

reklama
Witam, my tez wlasnie wrocilismy z dlugiego spacerku:tak: ale niestety sloneczko sie u nas juz w poludnie schowalo:no: Jest zimno, mrozno,ale sucho,wiec przyjemnie na spacerek.
Dzisiaj maly zjadl sobie rosolek,a ja salatke z tunczykiem, a maz warzywa po grecku z serem owczym.
Teraz chyba pojde troche poogladac sobie tv, bo sie troche zmeczylam:tak: ;-)

Do góry