reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesć Magda ,dostaniesz ode mnie pater noster (cokolwiek to znaczy ,to powiedzenie mojej tesciowej:happy: ) że nie pisałas z nami ,
jak dajesz radę z praca i domem ? Jak twoje córcie?:confused: :-)

położyłam dziewcze spac a wcześniej posprzatałam sobie porządnie w pokoiku ,kupe pirdoł jak zwykle powyrzucałam,zawsze sie dizewię skąd się tyle glu tów w domu bierze:baffled:

Noelia przyjmuje ten pater noster na siebie (cokolwiek to znaczy):-D :-D :-D i dziekuję wszystkim za miłe przyjęcie.

Co do moich dziewczyn - to Alicja rozkwita w buncie młodzieńczym, a Agnieszka nie pozwala nam się nudzić. Niestety w dlaszym ciągu śpi z nami w dużym łóżku. W dzień moje dziecko to istny churagan. Robi właśnie rundę po wszystkich szafkach i wywleka....gacie, skarpety, ręczniki, kubki, makarony, kosmetyki itd. Nie nadążam z odgruzowywaniem mieszkania. Za to mamy inny sukces,tzn. odstawiłyśmy się od cyca. Już 4 dni za nami. Mam nadzieję że to koniec.

Witam wszystkie Mamusie.
Zastanawiam się, czy przyjmiecie mnie do swojego wątku? Jestem wprawdzie mamą pracującą, lecz w domu - może i wśród Was są dziewczyny w podobnej sytuacji?
Moim synkiem w czasie mojej pracy zajmuje się opiekunka, ale on i tak woli przychodzić do mnie najrzadziej co 5 minut.... a czasem robi się z niego taka "przylepa", że całkowicie uniemożliwia mi pracę (nie ukrywam, czasem z radością robię sobie wolne, ale w innych sytuacjach, gdy terminy gonią, jest to źródłem mega stresu!).
Mąż często wyjeżdża na kilka dni, i siedzimy sobie z moim maluszkiem sami (nie licząc czasu, kiedy jest niania). Ponieważ przeprowadziliśmy się jakiś czas temu do innego miasta, nie mam tu zbyt wielu znajomych choć staram się nawiązywać kontakty z mamami innych maluszków w okolicy.

Pozdrawiam :-)

Ola - witaj i pisz dużo:tak::-).
Zielona - nas też na spacerze zaskoczył deszczyk i pognaliśmy do domku, a teraz jak na złość świeci słońce:baffled:. Ale i tak udało nam się godzinę pochodzić.

Dzięki za miłe przyjęcie - postaram się zaglądać jak najczęściej :-)
A tymczasem zmykam dokończyć pracę, bo mam coś do zrobienia na jutro, a tymczasem jutro mam w planach fryzjera :-) więc muszę się sprężać z pracką.

Pozdrawiam z mglistej dziś Piły.

Ola- witaj w naszym gronie ;-)

Dziewczyny u mnie również jak na złość teraz świeci słońce , dałam mojemu jeść więc mogłabym zrobić drugą rundke wózeczkiem...

reklama
Magda No po Alicja to juz duza panna:tak: :-) A patrzac na zdjecie Agniesi to ma mninke CO BY TU JESZCZE PRZESKROBAC:-D :-D :-D :-D
A juz nie dlugo jak nauczy sie spania bez cyca w nocy to powinna spac dluzej bez pobudek i do lozeczka bedziecie mogli ja klasc jak z Vanesska bylo choc i tak mi sie nadal budzi na picie teraz:dry: Ale nie tak czesto jak na cyca:szok:

Do góry