reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

222zk9.gif

reklama
co do kłótni to u ans tez jest tak że to mój mąz ustepuje, bo jak on twierdzi ja jestem mściwa i uparta :-p

dobra spadam, bo moje dziecko zbiera papruszki z podłogi i je :baffled:

Witam!

Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie? Dawno nie pisałam, bo przestałam być mamą siedzącą... i wróciłam do pracy. Postanowiłam się jednak odezwać, bo bardzo mi tego brakuje. Miło wspominam codzienne pogaduchy z Wami. Mam nadzieję, że nie będziecie mieć pretensji jeśli wpadnę tu czasami (podczytuje Was regularnie).

A tak w ogóle, to udanych Walentynek życzę!!!!

bear2.gif

A ja wlasnie dostalam piekna roze a Vanesska tez dostala kwiatuszka w doniczce :-) :-) :-) :-) Tyle ze nie od ukochanego mojego a od mojego taty:tak:

Magda 31 Zawsze jestes mile widziana a nie tylko Ty pracujesz z piszacych mam siedzacych w domach:tak: :-) :-) :-) :-) :-)

Heheee ale tu się kolo nas cieplutko i kolorowo zrobiło,fajnie.
Miło na to papatrzeć.;-) :tak:
Pycha trzeba sobie troszke poslodzic,jak sie samemu siedzi w taki dzionek.
Madga super,że się odezwałaś,jasne że pamiętamy,odzywaj się częściej,nawet jeśli już nie jesteś mamą siedzącą w domu.
Iwonka to fajnie,że chociaż tyle.:-)

hey dziewuszki
poprostu nie nadazam za wami,tyle klikacie ale juz nadrobiłam zaległosci:tak: a wszystko mojego dziecka wina bo nie pozwala mi siedziec tylko ciagnie mnie za reke i mam sie z nim bawic:-)
pozatym to zaczełam juz robic remont pokoju u tesciowej:-) bo przecierz musi byc tak jak ja chcem miec;-)
a walentynki to tylko z mezem spedze do 20.00 bo puzniej on idzie do pracy:eek:

Załączniki

• eamor12[1].jpg
    eamor12[1].jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 38
  • Walentynki__13_[1].gif
    Walentynki__13_[1].gif
    16,7 KB · Wyświetleń: 37
brenda Czyli bedziecie mieszkac u tesciowej:confused: i miedzy wami wszystko ok:tak: :-) a suwaczek tik taka trzeba sobie zrobic na nowo:tak: bo stare juz nie dzialaja:no: Jesli jeszcze chcesz go miec:-)

reklama
Magda własnie byłam na watku o zabkowaniu i tam miałam pytac gdzie sie podziewasz :-D bo oczywiście dobrze cię pamiętam, pisz jak najczęściej :-)

a ja lece zebrać jedno pranie i wywiesić nowe :baffled:
czy wy tez tak czesto pierzecie????
bo ja juz czasmi mam dość, chyba nie ma dnia żebym nie prała,
no ale przy mojej Mai ......... wczoraj 2 kurtki załatwiła na jednym spacerze :no::wściekła/y::baffled::eek::rofl2::errr::rolleyes::oo2::realmad:

555ki1.gif

Do góry