reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecko oglada dobranocke wiec mam chwilke czasu na bb.Musze sobie kupic jakis mebel na ciuchyi telewizor tez.Tak patrze na ta oferte z Ikea to nawet mi sie to podoba tylko kolor mi troche nie pasuje.Wlasnie cos w tym stylu bym chciala miec. Lepsze ?ycie zaczyna si꠷ domu.

reklama
Witam wszystkie śliczne mamy :-D:-D:-D
Klaudia dała mi troche pospac :-D bo tajniak się domagał snu od 17tej do 19tej czuje sie jak nowo narodzona :-D:-D:-D

i juz wam nie odejde dziewczynki nie zniknę na tak długo :-D;-)

Brzuch.jpg

Klaudia z Tatą na barana.jpg
a o to moja druga ukochana kruszyna bez której ta ksieżniczka by się nie pojawiła no i ten brzuch :tak::tak::tak::tak::tak:

Nikita nie wiem czy juz mowilas, czy nie, ale zapytam, wiecie juz jakiej plci bedzie nastepny dzidzius?

Nikita , ale mas zsuper,jaki fajny brzusia,a w środku kruszynka.
Daj znać jak będziesz wiedziała kto tam siedzi,płeć męska czy żeńska.

Moje dziecko już się kąpie,piana myje cały prysznic,to jego zajęcie pod prysznicem.Już mu wyrko zrobiłam,może dzisiaj wcześniej zaśnie,jestem na etapie aby zaczął wcześniej chodzic spać , chociaż koło 21,a nie 23.
Ja jeszcze posiedze przy kompie, ale zapewne jak wyjdzie z wanny to będzie chciał bajke boba.
Pozdro

Hej

ja tylko na chwilunię ,

Ewcia twój synuś w jakim łóżeczku spi,zwykłym czy jeszcze ze szczebelkami ?
mnie siada cały kręgosłup i zastanawiam się czy by nie kłasć Emi juz w zwykłym łóżeczku

przestawiłam dzis tez krzesełko ze stolikiem i postawiłam nomalnie na podłodze żebym jej do góry nie usiała wkładać :happy:

reklama
Witajcie
Noelia ja na biezaco czytam tego posta, a nie pisze bo nie zawsze mam czas. W pracy super jestem jedyna dziewczyna na calej hali facetow, chlopaki z mojej zmiany duzo mi pomagaja, np.odwoza pojemniki z tulejami. Wlasnie dostalam dzis pierwsza wyplate i jestem bardzo zadowolona, nawet zaszalalam w sklepie z bielizna (mam nadzieje ze mezusiowi sie spodoba)
Niepowiem zebym miala lekka prace ale nie jest tragicznie jakos daje rade, a po czasie moze dostane sie do pomiarowki, sa momenty np jak ide na rano to niechce mi sie wstac ale jakos daje rade
Moje chlopaki sa zdrowe Eryk do poludnia w przedszkolu a Oliwier z tata lub babcia.

POZDROWIENIA dal wszystkich mam siedziacych w domu

Do góry