reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja emcia tez zasneła wiec jestem

na tłusty czwartek chcemy z mamą same zrobic paczki ifaworki spisalam przepisy z neta i bedzie pycha:-p

pogoda paskudna leje deszcz:baffled:
ja powoli zastanawiam sie nad urodzinkami ale ciezka sprawa nie wiem kogo zaprosic co przygotowac:dry:

reklama
Witam wszystkie mamy po krótkiej przerwie:-) Na weekend przyjechała do mnie siostra ze szwagrem, trzeba było gości zabawiać:-D Tak nawiasem mówiąc fajnie spędziłam czas z siostrą, razem poszłyśmy na zakupu, pichciłyśmy obiadek wymieniałyśmy się przepisami. Nie ma co robią się z nas prawdziwe kury domowe tyle że Kasia pracuje. No a moje dziecko zmnipulowało chrzestną całkowicie, siostra ulegała Julci we wszystkim a w nagrodę dostawała buziaki i to bez proszenia się ,co chrzestnej najbardziej się podobało. :tak:

Zielona my chyba jeszcze się nie znamy:tak: Świetnie że że jesteś krąg znajomych poszerzy się o kolejną "boomowiczkę" he he;-)

Ewcia ,Zuzia dzieki za nazwy syropów . Dziś wybieram się z małą do bajlandii więc przy okazji wstąpię do apteki

Ewcia jak często podajesz Matiemu kropelki?

cloe - witaj :-)

Ja właśnie skończyłam przygotowywać obiadek , teraz zabieram się za sprzątanie .
Mam nadzieje,że mały mi jeszcze troszke pośpi....
Przez okno szarówka ale jak wyszłam na balkonik to wcale niejest tak źle i tak zimno jak się wydaje , jak mi się uda przed wizytą kuzynki zdążyć to jeszcze spacerek z Oskarkiem zaliczymy:tak:

Ja piec pączków nie będe , pójde na łatwizne i pojade w czwartek do teściowej się troszke objeść a poza tym wróce do domku z pączkami przez nią robionymi :-D

Dzień dobry!

Witam się dopiero teraz, bo młody od rana bardzo jest absorbujący :-D

Ja się za obiad jeszcze nie biorę, bo dziś mąż znowu późno wróci z pracy... za to mieszkanko już ogarnęłam, pralka chodzi...

buziaki!

Bo moja mama boi się zostać z moim synkiem,on jest bardzo ruchliwy,biega,skacze na wersalce,uwielbia biegać.A ona się boi,że zaraz spadnie,że coś złamie.
Ona go pierwszy raz wzięła na ręce jak miał 9 miesięcy,a nigdy u niej nie mogłam, go zostawić,bo nie daj boże jej się zachłysznie,będzie kaszel miał, ona powiedziałą,że nie da mu picia ani jedzenia,bo się boi, ani go nie przebierze bo on za szybko się rusza.NO ja nie wiem jak ona mnie i moja siostre wychowala,chyba jakaś sąsiadka nas chowała,he
Chyba faktycznie sąsiadka miała w tym jakiś udział;-):-D:cool2:
My już po spacerze, było suuuuper:tak:, jak na wiosnę, jeszcze jak na chwilę słońce wyszło, to zrobiło się bosko:tak:. Uwielbiam taką zimę;-):tak:.
Zielona - ja na Tłusty Czwartek jadę do mamy, która zrobi swoje przepyszne pączki:-). Już na samą myśl robi mi się błogo:cool2::cool2::cool2:.

Właśnie patrzę a mój syn stoi na kanapie:szok::szok::szok:, a ja za chiny nie wiem, jak tam wlazł, bo nie ma nic, po czym mógłby się wspiąć:eek::baffled::dry:. To łobuz jeden:-p:baffled::baffled::baffled:.

reklama
My wróciliśmy z zakupów.
U mnie pogoda masakra,nie dość,że pada deszcz,to jest mróz i wszytsko zamarza,to na dodatek całę chodniki to są jak lodowisko,masakra poprostu.:baffled:
gdzie ta zima normalna ze śniegiem.:wściekła/y: :baffled:

Ja robie właśnie obiadek-kurczaka,matu lubi,noa ziemniackzi już mamy ugotowane.

Ewcia jak często podajesz Matiemu kropelki?

CLOE To się podaje przed p[osiłkiem chyba pół godzinki jakoś,nie pamiętam,bo wtedy dziecko głodnieje.
Ale ja wlewałam mu to do soczku co jakiś czas,tak 3 rayz dziennie i wtedy był głodny nie tylko na obiad,ale tez między posiłkami,co mnie uszczęśliwiało.

Powiem ci,że moje dziecko wsuwa teraz jak za dwóch,nie wiem dlaczego.

Do góry