reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje Słoneczko narazie nie poznało smaku serków i jogurcików. Mam nadzieję, że skaza minie i będzie zajadał wszystko to, co mamusia :-)

Właśnie "pogryzł" jedne zmoich przepisów :eek: a teraz gryzie piszczącą zabawkę. Zaraz kąpanie i spanko. Mam nadzieję, że spokojne.
Od czasu do czasu bawi się swoją klawiaturą, mamusia ma nową to "pisze" sobie na swojej, choć mamy tez mu się podoba. Tej nie sięgnie ;-)

reklama
A my pol godzinki temu wrocilismy ze spacerku. Jest mrozno i troszke proszyl sniezek, moze z 10 minut.
Brenda wspolczuje tej nieszczesnej przeprowadzki do tesciowej:no: , moze znajdziesz cos fajnego i taniego i nie bedziesz jednak musiala sie do niej znow wprowadzac:tak:
Kasiulla my podajemy bialy chlebek i buleczki, a najlepiej moj maly lubi chlebek tostowy. Na poczatku tez podawalismy tylko zoltko i nic mu nie bylo. Teraz to juz cale jajeczka od czasu do czasu tez jajeczniczka na parze. Z jogurtami jeszcze troszke poczekam:tak: Moj Eryk praktycznie je prawie wszystko to, co my jemy, oczywiscie delikatniej przyprawione:tak:
Zmorka witaj!

Brenda moze jeszcze cos znajdziecie

Zmorka witaj i napisz cos wiecej:-)

Moj juz spi a mi sie nudzi wiec troche buszuje po necie:-)

Łoboze ale ście naprodukowały ,dopiero przeczytałam wszystko,a juz czasu pisać nie mam

My na spacerku byliśmy ,i to w sumie na trzech ale nie takich długich a ostatni na sankach ,nieźle nas zasypało ,teraz wszystko sie suszy:tak:

Witam nowa mamusię ,

Kurcze Brenda przesr......jest wracać do tesciów jak już sie samemu mieszkało:wściekła/y: :baffled:

Ide już do łóżeczka bo zimnoooooooooooooo mi się zrobiło brrrr

Ja juz wykapana i wlasnie jem kolacje:tak: Moje dziecko juz godzine spi smacznie.Teraz to zasypia szybciej niz przy cycu:szok: :-) Polozylam ja,zaspiewalam trzy razy aaa kotki dwa i zasnela:tak: Ja tez zaraz ide spac:happy: Krystyna fajna babka byla..szkoda:no: :dry:

reklama
Iwonka moi znajomi podobny problem mieli i musieli je nieco rozszczelnić bo okazały się za szczelne:eek: Ogólnie byłam w szoku bo pierwszy raz słyszałam żeby okna mogły być właśnie za szczelne

Do góry