reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witam
to chyba tylko ja zostałam bez śniegu :-( u nas jak nie było tak nie ma :-(
brenda współczuję powrotu do teściowej :-(
u nas tez jest problem z oknami, bo ciągle zaparowane na poczatku jak sie wprowadzalismy to mówili, że są odwrotnie wstawione, ale to chyba niemożliwe, zeby w całym bloku tak wstawili,
zuzia a może to przez ząbki mały tak płakał, bo Maja przy zabkach ma zawsze katar i marudzi i nie chce spać w łózeczku
zmorka witamy!!! :-)
a u nas już 2 noc bez mleczka nad ranem :-) obym nie zapeszyła
dla Kubusia :-) moc buziaczków na kolejny miesiązcek !!!
to chyba tylko ja zostałam bez śniegu :-( u nas jak nie było tak nie ma :-(
brenda współczuję powrotu do teściowej :-(
u nas tez jest problem z oknami, bo ciągle zaparowane na poczatku jak sie wprowadzalismy to mówili, że są odwrotnie wstawione, ale to chyba niemożliwe, zeby w całym bloku tak wstawili,
zuzia a może to przez ząbki mały tak płakał, bo Maja przy zabkach ma zawsze katar i marudzi i nie chce spać w łózeczku
zmorka witamy!!! :-)
a u nas już 2 noc bez mleczka nad ranem :-) obym nie zapeszyła
dla Kubusia :-) moc buziaczków na kolejny miesiązcek !!!
Witam
Zuzia ja tak ok 9 miesiaca zaczełam dawać ,w książkach własnie pisze że od 10 miecha ,ale Emi tak sie częsła na chleb ,że zaczełam jej dawac ciut wcześniej ,za to ciastka i takie tam pierdołki to zaczełam dawać od niedawna
sto latek dla Kubusia ,już dziewięc miechów ma ,a niedawno było 5 miechów
Zuzia ja tak ok 9 miesiaca zaczełam dawać ,w książkach własnie pisze że od 10 miecha ,ale Emi tak sie częsła na chleb ,że zaczełam jej dawac ciut wcześniej ,za to ciastka i takie tam pierdołki to zaczełam dawać od niedawna
sto latek dla Kubusia ,już dziewięc miechów ma ,a niedawno było 5 miechów
na poczatku jak sie wprowadzalismy to mówili, że są odwrotnie wstawione, ale to chyba niemożliwe, zeby w całym bloku tak wstawili,
:-)
!!!
a to dobre ,to chyba niemożliwe
ale u nas też sie skraplaja ,ale jak są plastyki to powinna byc wentylacja w każdym pomieszczeniu gdzie sa takie okna ,mój brat ma zrobione takie otwory o średnicy 10 cm na wylot w kazdym pokoju i jemu sie nieskrapla nic
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Dziewczyny, dziękuję bardzo w imieniu Kubusia:-).
Pycha - też myślałam, że to ząbki, ale jak mu zaglądam do buzi, to nie ma aż tak napuchniętych dziąseł. A poza tym właśnie wczoraj był taki marudny najbardziej jakiś czas od podania Eurespalu. Już mu go daję dosyć długo i może zaczął teraz na niego źle reagować. Sama nie wiem. Dzisiaj w każdym razie nie podaję i zobaczę jak będzie. Na razie mały poszedł grzecznie spać. Najgorsze jest to, że wcale nie widzę efektów działania tego leku, tzn. mały ciągle kaszle, a do tego jeszcze ten katar. Wczoraj kupiliśmy mu też inny syrop, może będzie lepszy.
U nas na oknach jest trochę pary tylko rano, taki pasek na dole. Dowiadywałam się w kilku miejscach i to jest podobno normalne. Zazwyczaj też mamy rozszczelnione okna, ale muszę z tym uważać bo strasznie ciągnie po podłodze.
Pycha - też myślałam, że to ząbki, ale jak mu zaglądam do buzi, to nie ma aż tak napuchniętych dziąseł. A poza tym właśnie wczoraj był taki marudny najbardziej jakiś czas od podania Eurespalu. Już mu go daję dosyć długo i może zaczął teraz na niego źle reagować. Sama nie wiem. Dzisiaj w każdym razie nie podaję i zobaczę jak będzie. Na razie mały poszedł grzecznie spać. Najgorsze jest to, że wcale nie widzę efektów działania tego leku, tzn. mały ciągle kaszle, a do tego jeszcze ten katar. Wczoraj kupiliśmy mu też inny syrop, może będzie lepszy.
U nas na oknach jest trochę pary tylko rano, taki pasek na dole. Dowiadywałam się w kilku miejscach i to jest podobno normalne. Zazwyczaj też mamy rozszczelnione okna, ale muszę z tym uważać bo strasznie ciągnie po podłodze.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam drogie Panie.
Pycha ja tez bez sniegu niestety:--( ale zimno jak diabli jest u nas.
Victorowi przedwczoraj wyszla dolna dwojka a wczoraj dojrzalam gorna a gdzie dwojki z drugiej strony widac ale jeszcze sie nie przebily.No to ma zabki jednostronnie narazie.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA
Zobacz załącznik 26100
Pycha ja tez bez sniegu niestety:--( ale zimno jak diabli jest u nas.
Victorowi przedwczoraj wyszla dolna dwojka a wczoraj dojrzalam gorna a gdzie dwojki z drugiej strony widac ale jeszcze sie nie przebily.No to ma zabki jednostronnie narazie.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA
Zobacz załącznik 26100
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Chyba dzisiaj mały też dostanie troszkę chlebka na próbę:-). Też zawsze z zazdrością patrzy na moje kanapki, zresztą nie tylko na kanapki. Ostatnio zasmakował mu makaron sojowy z chińszczyzny. To teraz będzie mógł też spróbować zwykłego makaronu, tylko bezjajecznego.
reklama
aga29
Fanka BB :)
U mnie teraz bloga cisza Eryk wlasnie zasnal, jak dostal drugie sniadanko, dwie paroweczki i cwiartka buleczki z maselkiem :-) Ciekawe ile pospi. Na dworze slonko swieci, mroz i sniezek jeszcze sobie lezy. Nieduzo go,ale zawsze cos . Jak przyjdzie maz zjemy obiadek i wyjdziemy na spacerek. Jutro mam dentyste , jak pomysle, to mnie nosi
Podziel się: