reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A my wróciliśmy ze spacerku , Pogoda świetna! Nie padało , nie wiało, lekki mróz trzyma, wokół pięknie biało no i w końcu sanki poszły w ruch. Tyle że Julka jakoś zareagowała bez entuzjazmu, myślałam że sprawi jej to więcej frajdy:confused:.Na spacerze spotkaliśmy jej koleżankę Ole . Zawsze lubiła się z Olą bawić ale teraz potraktowała ją ręcz jak powietrze:eek: Może po prostu ma taki dzień.
Teraz dzidzia śpi , ja posprzątałam a teraz czas dla mnie:-)

Moja dzidzia też śpi - już trzeci raz:szok:. Już mu się troszkę humorek poprawił i nawet coś zjadł. Może to jednak nie choroba:confused:. Ale na spacerze dziś nie bylismy:-(.
Cloe
- frajda z sanek będzie, jak dzidzia podrośnie i będzie sama zjeżdżała z górki:tak:. Pamiętam ile się nachodziłam z moją córą w poprzednich latach, a wracała jak bałwanek, cała od śniegu;-):-D.

Cloe mala jeszcze bedzie miala frajde ze zjezdzania na saneczkach, na razie jeszcze pewnie nie rozumie o co chodzi:tak:
Zuzia dobrze Ci, ze maly trzy razy juz Ci usnal, u mnie dzis Eryk wogole nie chcial zrobic sobie drzemki popoludniowej, po wielkich bojach jednak sie zdrzemnal ale tylko godzinke:eek: :baffled:

My na spacerku jeszcze nie bylismy, ale zaraz pojdziemy wszyscy lacznie z tatusiem:tak: :-)

hey
u mnie sniegu troszke ale jest mroz wiec nie topnieje,i jest tak slizko ze zamiast butow to łyzwy mozna zakladac hihi
a pozatym to jestem :wściekła/y: poniewaz wczoraj muj kuzyn powiadomił mnie ze na koniec lutego musze sie wyprowadzic z tat,bo on wraca na to mieszkanie z zona:-(
a ja najprawdopodobniej bede musiała wrocic do tesciowej mieszkac:sick:
a co do smoczka to muj mały tez ma zazwyczaj miał go tylko na zasniecie a teraz jak zaczely isc zeby coraz czesciej sie o niego upomina i woła:confused: ....ale mi to nie przeszkadza,przyjdzie czas to sam odstawi
mojej kumpeli mały ma 3 latka a jeszcze bierze i jakos zabki ma prosciutkie i ladne,i lekarka stwierdziła ze moze miec taki silny odruch ssania:baffled:

Brenda - to chyba jakis znak z tym 311;-):-D. A z mieszkaniem przechlapane, ja bym wolała pod mostem niż z teściową:dry:. Ale może masz lepszą teściówkę ode mnie.
Aga - mój jednak nie zasnął trzeci raz:-(, był na chwilę cichutko, a potem coś tam gadał więc go zabrałam. Teraz szaleje, ale już jest w lepszym nastroju, niż przed południem. Strasznie dał mi dzisiaj w kość:-p:eek:. Mam nadzieję, że jednak ok. 16.00 się jeszcze prześpi.

Victorek zasna jest suoer cicho,obiadek sie robi,miesko w piekarniku,ppranie tez nastawione.Nie wiem ile bedzie spal ale mam nadzieje,ze pospi z godzinke.

Ja juz tez zaraz bede jesc obiadek juz drugi bo na pierwsze byla zupka z wczoraj a teraz ziemniaczki kotlecik i marchewka z jablkiem i smietana(ulubione mojego dziecka):tak: Ja sie zupa nie najadam bo zaraz jestem glodna.Musze zjesc jakiegos ziemniaczka chocby z jakiem sadzonum:-p :-)
brendaNo szkoda z tym mieszkaniem.Jak za tesciowa nie przepadasz to moze cos wynajmiecie nie drogo:confused:

reklama
ja też "siedze i nic nie robie"
ale tak mi dobrze. mam 9 miesięczną córeczkę i nie narzekam na brak obowiązków a mój mąż mi wytrwale pomaga kiedy tylko moze.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LENIUCHÓW

Do góry