reklama
Pycha
mama Mai i Marty
noelia fajnie macie i Emi ma towarzystwo :-)
moj mąż bardzo dziękuje za zyczenia :-)
a ja własnie sprawdziłam lotka i miałam 3 wygrałam 16 zł, ale to zawsze coś, zwłaszcza że na codzień nie gram, tylko tak od czasu do czasu
iwonka pomysłowa ta twoja córcia :-)
moj mąż bardzo dziękuje za zyczenia :-)
a ja własnie sprawdziłam lotka i miałam 3 wygrałam 16 zł, ale to zawsze coś, zwłaszcza że na codzień nie gram, tylko tak od czasu do czasu
iwonka pomysłowa ta twoja córcia :-)
Pycha
mama Mai i Marty
słuchajcie może któraś ma zamiar kupić takie autko
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ciezarowka-wader-8143/
bo nasza Maja dostała na Mikołaja ale nie jest tym zainteresowana, woli mniejsze samochodziki
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ciezarowka-wader-8143/
bo nasza Maja dostała na Mikołaja ale nie jest tym zainteresowana, woli mniejsze samochodziki
aga29
Fanka BB :)
To dobrze, ze nie rodzilam w PL, bo tutaj mialam 30stke jak rodzilam, ktora skonczylam w grudniu, a nie 31 ;-) ;-) ;-) jakby wypadalo rocznikowo. W koncu urodzilam dwa miesiace po moich urodzinach, wiec dziwne, zeby mnie juz o nastepny rok postarzali ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U nas już po imprezie, nareszcie. Padnięta jestem, więc szczegóły i zdjęcia jutro;-).
Pycha - wszystkiego naj- dla męża:-). My mamy z Wadera taką wielką ciężarówkę i jest naprawdę solidna, nie da się jej zepsuć. Wszystkie zabawki Wadera takie są, więc polecam.
Dziewczyny to wy młódki jesteście, mnie w tym roku stuknie 30-tka, ale to dopiero w lipcu, więc na razie sobie mówię, że mam 29;-). A mój mąż 4 dni temu skończył 31.
Pycha - wszystkiego naj- dla męża:-). My mamy z Wadera taką wielką ciężarówkę i jest naprawdę solidna, nie da się jej zepsuć. Wszystkie zabawki Wadera takie są, więc polecam.
Dziewczyny to wy młódki jesteście, mnie w tym roku stuknie 30-tka, ale to dopiero w lipcu, więc na razie sobie mówię, że mam 29;-). A mój mąż 4 dni temu skończył 31.
reklama
Podziel się: