reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka spryciula z tej Twojej corci, moze akrobatka z niej wyrosnie:tak: ;-)
Noelia to widze, ze dziewczyny Ci niezle w kosc daja:tak: ;-) :-D :-D Ale zabawa karnawalowa chyba wszystko wynagrodzila:tak:

reklama
noelia fajnie macie i Emi ma towarzystwo :-)

moj mąż bardzo dziękuje za zyczenia :-)

a ja własnie sprawdziłam lotka i miałam 3 :happy::happy::happy: wygrałam 16 zł, ale to zawsze coś, zwłaszcza że na codzień nie gram, tylko tak od czasu do czasu

iwonka pomysłowa ta twoja córcia :-)

leika....zgadza sie .....ja jestem z konca roku a rodzilam w lutym i dodali mi roczek co spowodowalo ze bylam babcia na porodowce, w wieku 25lat:tak: bo rodzily ze mna same szesnastki:baffled:

To dobrze, ze nie rodzilam w PL, bo tutaj mialam 30stke jak rodzilam, ktora skonczylam w grudniu, a nie 31:tak: ;-) ;-) ;-) :-D jakby wypadalo rocznikowo. W koncu urodzilam dwa miesiace po moich urodzinach, wiec dziwne, zeby mnie juz o nastepny rok postarzali:tak: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

U nas już po imprezie, nareszcie:-p. Padnięta jestem, więc szczegóły i zdjęcia jutro;-).
Pycha - wszystkiego naj- dla męża:-). My mamy z Wadera taką wielką ciężarówkę i jest naprawdę solidna, nie da się jej zepsuć. Wszystkie zabawki Wadera takie są, więc polecam.

Dziewczyny to wy młódki jesteście, mnie w tym roku stuknie 30-tka, ale to dopiero w lipcu, więc na razie sobie mówię, że mam 29;-). A mój mąż 4 dni temu skończył 31.

reklama
Do góry