reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry u nas pogoda paskudna, cały dzień mzawka, więc siedziałyśmy w domu, dzidzia nawet miała humor, o dziwo. Mąż wyjątkowo miał wolne więc szybko ogarneliśmy dom i cały dzień spędziliśmy wspólnie, Łukasz nawet nie siedział przed komputerem co się często nie zdarza :-) słowem dzień minął bardzo przyjemnie:-)
A jutro będziemy dzwonić do pradziadków Julki z okazji ich święta

reklama
U małych dzieci zdecydowanie pasta bez fluoru.
Zreszta kiedys czytałam artykuł na temat fluoru i podobno według jakichs tam badań stosowanie fluoru jest niebezpieczne dla organizmu i bardzo trzeba uważac z jego ilością. Dlatego tak ważne jest żeby dzieci nadzorować ile tej pasty zużywają. A jak sie okazało past bez fluoru dla starszych dzieci u nas np. nie znalazłam :(

U nas był pracowity dzieonek - duże zakupy, ciasto na jutro... potem sprzatanie, prasowanie - jak to w sobotę ;-)

Także padam! Idę spać. Dobrej nocki!

dla
Karolinki
najlepsze zyczenia
z okazji
skończenia 5 lat !!!!
11111115gc.gif

aga
wszystkiego najlepszego
z okazji imienin!!!
5555552is.gif
5555552is.gif
5555552is.gif

DLA KAROLCI
Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki życzy Ci...

witam
u mnie pogoda kiepska chociaz swieci słonko ale tez wieje,i to dosyc mocno wiec dzis nastepny dzionek w domku chyba ze moj maz nie wroci do 13.00 to niestety bede musiała ubrac małego i jechac na stara dzielnice do pracy mojej mamy:dry:
a nie bardzo mi sie chce w taka pogode i to jeszcze z niunkiem:wściekła/y: normalnie zatłuke mojego meza,dzis miałam jechac na łyzwy z kumpelami a go jeszcze nie ma z nocki:wściekła/y:

Hej:-)
Aga - wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-):-):-):-):-).

Dziękuję w imieniu Karolinki za życzenia:-). Właśnie powinnam coś robić w kuchni, bo prawie nic nie zrobione, ale musiałam jeszcze na chwilkę do Was wpaść:-D. Wczoraj mojej dziewczynie przekłuliśmy uszka i kupiliśmy śliczne kolczyki. Teraz jest bardzo zadowolona:tak:, ale trochę płaczu było. Z niej jest straszna panikara i boi się wszelkoch igieł i tym podobnych;-). To teraz już pądzę, ale postaram się wpaść wieczorkiem.

reklama
Do góry