reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana.Sniegu nie widac dalej i zima jest do kitu,oj watpie juz aby prztszla ta zima:confused:
Z kaszka ryzowa my mielismy problemik ale tylko taki,ze byla bezsmakowa i Victor nie chcial jej jesc a po dodaniu owocka bylo ok:tak::tak::tak:

reklama
witam o poranku chociaz za oknem ciemno;-)

pogoda rzeczywiscie nie ziomowa tu śniegu sie nie spodziewałam ale kwitnących kwiatw w styczniu też nie :-D

wczoraj ładne słonko dziś jeszcze nie wiem nie widac co to bedzie
dziewczyny znacie jakies zabawy na roczek typu
wybieranie z kieliszka pieniedzy i rozanca???

Witam!

Pycha
my mamy kilka zabawek z wadera i sa fajne co prawda jeszcze nie wszystkimi Macio sie bawi ale przyjdzie czas:-)

kasiula matula u nas była zabawa ta z wyborem a innych to nie mielismy :-)

Leika moj Macius jakos nie przepada za kaszkami ryzowymi woli te mleczno ryzowe i najlepiej bobovity teraz kupiłam mu z Nestle ale nie jest zachwycony wiec chyba wrocimy do tatych:-)

zuzia1 to smarkata jestes bo mi w marcu:-)

wczoraj na spacerku zauwazylismy bazie no w styczniu super a co bedzie na swieta wielkanocne:confused: bazie kojaza mi sie z wielkanoca:tak:
My do roczku jeszcze troche mamy ale moze cos podpatrze od was:-):-)

Witam:-)
W kuchni czeka na mnie góra zmywania po wczorajszej imprezce, ale co tam;-), robota nie zając....:-D.
Mój biedny Kubulek ma taki straszny mokry kaszel, że dzisiaj rano jak zaczął kaszleć, to aż go naciągało od tej flegmy:baffled:. Strasznie mi go żal, a to choróbsko jakoś ciągle nie przechodzi:eek::-(. Nie wiecie, czy dla takich maluchów są jakieś maści rozgrzewające do smarowania plecków:confused:. Ja mam tylko Depulol, ale on jest od 3 lat:baffled:.
Vici - moja córa ma w pokoju bazie w wazonie:tak:, tata jej nazrywał:-). A jak trawka zielona u nas jest:szok:. Zimy to to na pewno nie przypomina:-D.

Leika - u nas kaszki do tej pory nie wchodzą, ani same, ani owocowe. Czasami tylko trochę uda mi się przenycić w deserkach owocowych (ale dosłownie odrobinę) i koniecznie musi być bezmleczna, bo mój mały od razu wyczuwa mleko modyf., którego nie cierpi:tak:. A zamiast kaszek daję mu Sinlac, mały go uwielbia:-).

Zuzia a probowalas kaszki bezmleczne ale dodac owoce tarte ja tak przeszmuglowalam Victorowi kaszki ktorych nie lubial a z owockami swierzymi wsowal ino mig:tak::tak::tak:

na temat kaszki nietstey nie pomoge bo moja emi wcina i wcinala wszytsko co mama da
no moze poza cycusiem ktorego odrzuciła w 2 miesiącu;-)

ZUZIA są takie maści dla maluchów na bank ja mam ale nazwe ci podam jak moja Emi sie obudzi
popytaj jeszcze w aptece

Wklejam parę fotek z wczoraj:
Torcik Karolci, po przywiezieniu:
10020191yi.jpg

Zdmuchiwanie świeczek:
10020238uy.jpg

Tu miały być widoczne kolczyki (ma je dopiero od przedwczoraj), ale niestety nie za bardzo widać:
10020250cf.jpg

To tyle, bo zdjęcia robiliśmy tylko na początku, potem nikt nie miał do tego głowy:cool2:;-):-).

reklama
Witam! A u mnie raz slonce swieci a raz ciemno i pochmurno....
Moja corka samej kaszki ryzowej jesc nie chciala,nawet jak dalam jej owocow jeszcze dodatkowo.Dopiero jak kupilam odpowiednia dla wieku kaszke mleczno-ryzowa to odrazu polubila.Na topie jest bananowa czasem malinowa.A zwyklego mleka modyfikowanego jesc nie chce?????Dzis mija tydzien jak jej nie karmie piersia.Kupilam wczoraj puszke mleka NESTLE po ukonczeniu roku i nic...............kolejne pieniadze wyrzucone w bloto.Nie wiem co robic?

Do góry