reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! U nas w nocy jeszcze dobrze wialo i nawet byla burza mala:szok:
Zabki myjemy szczoteczka elektryczna dla dzieci a pasty uzywamy colgate 0-2 ale to ociupine od kad skonczyla roczek.
Teraz swieci u mnie slonce a po 10:00 jedziemy do starego domu i sasiadow odwiedzic.Pozniej jedziemy do marketu po zakupy glownie dla Vanesski.Milego weekendu:-)

reklama
Dzień dobry!

Nas też dziś czekają zakupy (w tym też zupki i deserki dla małego), ale ja postanowiłam sobie zrobić przyjemność i kupić jakąś ładną bluzeczkę :) Będzie jak znalazł na jutro, gdy to do dziadków młodego jedziemy :) Ich pierwsze tego typu święto ;-)

Hej:-)
U mnie dzisiaj zaczną się wielkie przygotowania do jutrzejszej imprezki. Na razie mąż pojechał po tort i na zakupy, a Karolcia robi laurki dla dziadków. Kubuś właśnie zasnął, ale wcześniej płakał:eek:, co raczej się nie zdarza często. Dziś w nocy bardzo kaszlał, ja jakoś nie mogłam spać i teraz nic mi się nie chce:-p. A do tego pogoda pochmurna:-(. Nic, tylko spać;-).
Co do mycia ząbków, to Kubusiowi na razie myjemy wodą, pasta jeszcze nie jest mu potrzebna. A szczoteczkę ma firmy Jordan, taką z gryzaczkiem.

heyeczka
u mnie w nocy był przymrozek bo jak wstałam to kałuze były zamarzniete:eek: teraz tez mrozne powietrze jest i troszke wieje,ale spacerek zaliczymy chyba ze sie rozpada
a jutro jade z kumpelami na lodowisko wyszalec sie:-)
ja tez dla małego mam paste colgate smiles 0-2

KASIULLA nie wiem dlaczego ale zawsze wydawało mi sie ze ty masz nick kallusia :-p alez sierotka ze mnie sorki jesli kiedys tak do ciebie napisałam:tak:

ja myje emi pasta od 0-2 lat milk teeth wieczorem a rana sama woda

kurcze w tym wiatrem to sa przeboje tyle narobił złego :no:

my na dzien dziadków naszykowani do PL poszly kartki tylko nie wiem czy dotarły a dla miejscowych mamy małe upominki
czekamy na jutro:tak:

Witam, u nas juz po deszczu w nocy przestalo padac a teraz slonce jest.Temperatura spacerowa i niedlugo wyjdziemy jak tylko Victor wstanie.Polowa stycznia minela a u nas +10 stopni co za zima.Jak tak dalej pojdzie to robactwa bedzie kupa bo niczego nie wymrozi.Brrrrrrrr juz mnie nosi.Sanek do dzis nie mamy bo po co jak sniegu nie widac.W gorach tez pusto,biedni narciarze.

Zuzia to widze, ze cora urodzinki ma w dzien Babci i w moje imieniny:tak: :-)

Ja na dzien Babci nie bede wysylac zadnych kartek tylko zadzwonie, zarowno do mojej babci, jak i w imieniu Eryka do mojej mamy;-) :tak: :-)

U nas pada, zupelna jesien! Co sie nawyrabialo z ta pogoda wszystko sie przesunelo, teraz jesien, wiosna pewnie bedzie zima, a latem wiosna:baffled: :eek:

Monika myje już ząbki sama. Paste ma Bobini albo inna odpowiednia do wieku. Oczywiście ja jej tą pastę nakładam na szczoteczke. Płukać też juz umie wiec nie ma problemu. Sa takie pasty dla dzieci od 1-szego roku życia i nawet jak ją dziecko połknie to nic sie nie stanie.

KASIULLA nie wiem dlaczego ale zawsze wydawało mi sie ze ty masz nick kallusia :-p alez sierotka ze mnie sorki jesli kiedys tak do ciebie napisałam:tak:

ja myje emi pasta od 0-2 lat milk teeth wieczorem a rana sama woda

kurcze w tym wiatrem to sa przeboje tyle narobił złego :no:

my na dzien dziadków naszykowani do PL poszly kartki tylko nie wiem czy dotarły a dla miejscowych mamy małe upominki
czekamy na jutro:tak:

nawet jak tak napisalas to nigdy nie zwrocilam uwagi :-) :-)

no wlasnie nie bylam pewna co do tych past czy trzeba je wyplukiwac czy nie? a czy powinna byc z fluorem czy bez bo sa takie i takie

reklama
Kasiulla23 ja myję Łukaszkowi tylko wodą - narazie ma tylko dwie dolne jedyneczki :tak: Mam już przygotowaną pastę dla dzieci, ale teraz nie pamiętam jej nazwy :zawstydzona/y:

Dla babci - mojej mamy zamówiliśmy kalendarz kwartalny od wszystkich wnuków. A dla tej drugiej - jednostronny. Wyślemy pocztą.

Do góry