reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Biedroneczko ja UPIEKŁAM sobie chlebek...z makiem i sezamkiem...
Zrobilam blinki, dosypując do nich sezamu...pycha...kto to widzial kawe sama pic..taka pachnąca pajdka z dżemem domowym...mniam mniam...

a tego Becikowego jeszcze nieprzepusciłam do końca :p

W piątek jedziemy do Tesciów i w sobote idziemy z meżem na randke :p 8) ....
w co ja sie bidulka ubiore...

Kalinka !!! mowiłam ci juz coś z tym masakrowaniem nas swoimi wypiekami

a wogole dzwoni do mnie dzisiaj moja rodzicielka i ciągnie mnie do siebie na pare dni < moja mama pracuje pod granicą Francuska > żebym odpoczeła a ona pobyła z Jasiem i oczywiscie chce zapłacić bileciki za przelot itp.

i oczywiscie czeka mnie wieczorem ostra rozmowa z moją połowicą jak on to widzi < a kochaja sie jak pies z kotem z moja mamą >polecaiałabym z checia ale sie troszke obawiam o Jasia jak on to zniesie .ale co tam ....jakos pewnie przezyjemy te pare godzinek ::)

łudze sie

Ja już po kawce. Teraz to obiadek gotuje. Nic mi sie dzisiaj nie chce :(

Ja też juz niedługo bede musiała zmienic gondole na spacerówke. No ale Macio jeszcze sie w gondoli miesci wiec mam nadzieje ze do konca zimy to sie nie zmieni. Tylko ciekawe czy ta zima zamierza sie skończyć :p

L4dY jaki masz nick na allegro bo tam w tym śpiorku jest taka rzepiura to nie ty czasem kupowałam raz coś od niej
Tak tylko pytam głupie pytanie wiem wiem hihih ::) ::) ::)

Moja dzidzia cos nie chce jeśc dzisiaj zaczęłam jej dawać mniej Boboticu i chyba znowu kolek dostała i muszę zwiększyć dawkę. Kurde a już myślałam że jej przeszły. Mniej płacze niż wczesniej ale jednak

reklama
ja kupiłam tylko dwa jeden z ochraniaczem a drugi bez. Żółty jest bez dlatego dokupuję a seledynowy jest taki zwykły prosty i to wezgłowie dlatego chcę dokupić żeby takie orginalne było

Do góry